Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem buu

jak przegrac piosenki na plytke?

Polecane posty

Gość nie umiem buu

Sciagnelam juz 5 programów i sie nie da :( prosze co mam sciągnac i jak zeby zadzialalo?

Gość nie umiem buu
w dodatku te płytki są jakies za duze i nie mieszczą sie w stacji dyskietek. Zgiąć je na pół?

Gość nie umiem buu
strasznie zabawne. wyskakują mi dziwne komunikaty ze formaty plików sa nierozpoznawalne przez programy :(:( jednym programem udalo mi sie nagrac ale piosenki szyly jakby przyspieszone takie znieksztalcone :(:(

Gość nie umiem buu
prosze o pomoc. Mój mąż obiecal że przegra te pieprzone plytki a potem to olał i tyle. ta osoba już 3 dni czeka i będzie jej cholernie przykro a na dodatek wszystko zbierze się mnie :(:( jak zwykle :-o

Gość jakie masz programy
to ci odpowiem

Gość prawie codzienniee.....
Napewno masz Nero. Wejdz i wybierz ---> Nero 6 Ultra Edition, a nastepnie ---->Nero Burning ROM. Pojawi sie okienko, wybierz opcje Start CD, albo Continue, w zaleznosci czy jest to plytka czysta czy juz cos na niej jest... Po wybraniu tamtej opcji kliknij "New" (znajduje troszke w tym jakby samym okienku troszke pozywej po prawej str. ) Otworzy sie okno z 4 kolumnami, z tych 2 kolumn po Porawej przeciagnij myszka pliki ktore chcesz nagrac na plytke do 2 kolulny po Lewej, albo inaczej 3 od prawej. Nastepnie kliknij na 9 ikonke z gornego paska, taka z plyta i czerwonym jakby plomieniem, nazywa sie Burns the current compilation. A dalej ok. ok. i Tyle.

Gość jakie masz programy
a zwykły plik tekstowy umiesz nagrać na płytę? to robi się to tak samo

Gość nie umiem buu
teraz mam nero mam expres burn ale nim sie wląsnie za syzbko nagralo mialam jeszcze cistone media burner ale odinstalowalam go :(

Gość nie umiem buu
cos sie nagrywa. jak sie uda to masz u mnie piwo :) wielkie dziekuję!!!!!