Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózek23

wóezek do opini

Polecane posty

wózka tego nie miałam ale powiem Ci tylko jedno: znam tego sprzedawce i jego podejście do klienta - w razie reklamacji zawsze ma jedną odpowiedź tj \"za tą cene to czego Pani oczekuje.. \" :( tak więc z uwagi na sprzedającego szczerze odradzam...

Gość Ja mam synkaaaaaaaaaa
A może bardzo podobny, ale nieco bardziej znanej firmy, więc napewno ewentualnie z uwzględnianą reklamacją - JEDO PATI?

Gość wózek23
blondyna: dzięki za wypowiedź! mnie własnie tez niepokoi ten sprzedawca. zadałam pytanie wczoraj z rana o do tej pory brak odpowiedzi. mąż zadzwonił właśnie do tej firmy popytać o pare rzeczy to nie dośc że 10 minut wisiał na lini to jeszcze jak zapytał co ze sprzedajacym, ze ma negatywów dużo to babka mu bezczelnie odpowiedziała że jak mu sie nie podoba to nie musi zamawiać :/

Gość wózek23
ja mam synkaaa: poszukam w takim razie czegoś innego chyba. dzięki za pomysł :)

Byłam w tym sklepie i np. wózek Chicco ct 0.4 "na sklepie" był dokładnie o 150zł droższy niż ten sam wózek oferowany przez nich w internecie. i pytam dlaczego taka róznica to w odpowiedzi słysze "bo tak". to pytam dalej czy jak kupię teraz przez internet to czy mi go dziś wydadzą - ich odpowiedź - nie to ja dalej dlaczego a oni - bo tak. to ja stwierdziłam że to troszkę dziwne to Pani mi życzliwie odpowiedziała "że jak się mi nie podoba to nie muszę u nich kupować" dalej koleżanka reklamowała wózek chicco chyba ct 0.6 taki co się nie rozkłada - taką lekką spacerówke - warta ok 200zł - przednie kółko się jej blokowało - to Pani popatrzyła na wówczas jej 2 letniego synka ok12-14 kg i stwierdziła że to "na pewno z przeciążenia wózka" i właśnie dodała "za taką cenę to czego Pani oczekiwała.." no brak słów...

Gość wózek23
Blondyna Brak słów jakie maja podejście. Dobrze że zapytałam bo bym sie nieźle wpaściła z tym wózkiem. Cena bardzo atrakcyjna nie powiem ale jeżeli maja być same rpoblemy już na wstępie to podziękuję.

Gość Ja mam synkaaaaaaaaaa
Do wózek 23, a czy może zastanawiałaś się nad jakimś wózkiem gondolowym?? Ja z doświadczenia polecam gondolowe i to z gondolą jak największą. Czasem zdarza się, że z niewielkiego dziecko (moje przy urodzeniu 53 cm) wyrasta w niedługim czasie mały wielkolud, który chce wyrosnąć z wózka:)

Gość wózek23
ja mam synkaaaa to moje pierwsze dziecko i nie znam się specjalnie za wóżkach. dopiero zaczynam szukać. myślę o wwózku wielofunkcyjnym, zeby była spacerówka i gondola w jednym i żeby wózek nie wyglądał jak czołg, tzn. nie miał tych wszystkich ochraniaczy o toreb. cos takiego mi sie podoba: http://www.alewozki.pl/product_info.php/cName/wozki-dzieciece/pName/wozek-roan-marita-kolor-s17-sk?osCsid=3be335a5b6ede67a938ff440911d3ec4