Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna___

ginekolog UK - 72h pilna sprawa

Polecane posty

Gość niepewna___

Gdzie tu można się zglosic w pilnej sprawie. (pęknięta prezerwatywa). Czy muszę iść do jakiegoś lekarza czy centrum zdrowia

Gość tak to już jest
a nie chciałabyś miec tego dzidziuska ???

Gość nienieenie
Nie można zabijac dzieci :( juz tyle kobiet popełniło taki błąd i teraz nie może z tym żyć- pomyśl zanim zrobisz cokolwiek- czy chcesz miec na sumieniu do konca życia morderstwo kogoś niewinnego..części samej siebie? do tego jesli jestes katoliczką to chyba tłumaczyć nie muszę

Gość paróweczka
do kurwy nedzy, tabletka "po" NIE JEST tabletką poronną

Gość tak to już jest
jest poronnom.

Gość tak to już jest
mowisz o escapelle a ja mówie o postinor duo wienc ja mam racje

Gość tak to już jest
skopiuje wypowiedz : Działa następująco: # utrudniani zagnieżdżenie zapłodnionej komórce jajowej (jeśli do zapłodnienia doszło) - działanie poronne.

Gość paróweczka
nie znam dokładnie definicji słowa "poronienie", wiec nie bedę udawac, ze wiem, ale czym innym jest niedopuszczenie do zagnieżdzenia sie jajeczka, a czym innym usuniecie zagnieżdzonego poza tym wybierasz sobie z wypowiedzi, co ci sie podoba, a poniżej stoi jak wół "Czy jest to lek wczesnoporonny?: Nie. Escapelle nie powoduje przerywania ciąży! Jeśli preparat zostanie przyjęty zbyt późno, kiedy dojdzie już do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej w ściance macicy, nie spowoduje jej usunięcia. Zadziała wspomagająco na rozpoczętą ciążę i stanie się jej sprzymierzeńcem."

Gość hmmmmm.....
Zadzwon najlepiej do przychodni w ktorej jestes zarejestrowana i powiedz kobiecie w recepcji jak wyglada sprawa. Umowi cie z odpowiednim lekarzem. W UK nie musisz isc do ginekologa. Nawet tabletki anty sa przepisywane przez zwyklego GP, lub kogos z Family Planning team.