Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

zazdroszcze sobie samej!!!!!!!!

Polecane posty

Gość betix

moj maz awansowal. przeprowadzamy sie w inne miejsce. dostal mieszkanie. lepsza praca, samodzielne zycie < bez gniezdzenia sie na kupie>. poprostu nowe zycie.

Gość betix
to nic że musimy jechać do pakistanu, ważne żę jest dobrze

Gość betix
ach ci podszywacze ze sie wam nie znudzi ta zabawa. jednak obawiam . przeciez wszystko trzeba bedzie od poczatku zaczynac. ale juz razem. :-))

Gość NFM
nie ma ci czego zazdrościć utrzymanko, a ty sama co osiągnęłaś?

Gość betix
ach te wredne baby. mysla ze jak im w zyciu sie nie uklada to odrazu wszytkim! zal mi takich ludzi jak ty. widac ze z ciebie niezla egoistka.

Gość betix
ja tez chodze do roboty. wiec nie jestem utrzymanka! nie udalo cos ci sie ........hehehehe

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaa
ta durna NFM skacze po wszystkich topikach i we wszystko się wpieprza widzć że nic sama nieosiągneła dlatego innym zazdrości :P szkoda słów

autorka osiagnela to w zyciu, ze nie musi sie zrywac z rana do pracy, nie musi glowkowac jak zarobic na rodzine, nie martwi sie, ze nie starczy jej do konca miesiaca...........znalazla poprostu odpowiedniego faceta, ktory jest zaradny, ktory potrafi zarobic, i ktory zapewni jej dostatnie zycie :classic_cool:.............pozdrawiam

Gość alo alo ja też mam super
kochanego mężą, dobrze zdiagnozowaną chorobę, którą wylecze i nie będę już się stresować że poronię:(, mam przychylność Opatrznośći i silne poczycie wiary którA MI POMAGA, dodatkowo mam kochanych rodziców i teściów, zaliczone studia, mąż ma super płatna pracę a ja bez stresu zaczęłam szukać pracy! czegóż chcieć więcej?:)

Gość o ile jej nie zostawi za jakis
czas

Gość ghgggg
To topik żeby się chwalić? Zycie jest pełne niespodzianek raz jest super, raz gorzej.

Gość alo alo ja też mam super
no i zapomniałam że nie chce zapeszać:) cieszyć sie będę na łożu śmierci niczego w życiu nie żałując!!! a teraz w życiu nawazniejsza jest miłość i zdrowie!!! a pieniądze?...ludzie tracą zdrowie żeby zyskać pieniądze a potem je tracą by odzyskać zdrowie:(

Gość NFM
mi sie życie pouładało bardzo dobrze, żałosne jest jednak to że bez wykształcenia baby liczą na finanse faceta.wiadomo po co z nim jest:)

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wróżko FMN a ty skąd wiesz że tak wszystkie baby są bez wykształcenia sniło ci się to ? A ty masz dopiero wielkie mi wykształcenie jak piszesz życie mi się POUŁADAŁO ;) :) ha ha ha Niektóre kobiety zarabiają więcej od mężów i są razem szczęśliwi

Gość niektóre ale nie wszystkie

Gość betix
ja mam i wksztalcenie i wszystko co do szczescia mi potrzebne. maz ma prace, ja mam prace, no i nowe mieszkanie........ wiem ze teraz los sie do nas usmiechnal ale przeciez wiem tez ze za rok mozemy np nie miec nic. przeciez roznie bywa.