Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRACAPRACA

Czy kiedys prosilyscie szefa o podwyzke? i czy wam odmowil?

Polecane posty

Gość PRACAPRACA

Pracuje juz ponad rok i mysle ze powinna dostac podwyzke ale glupio mi o nia prosic. Jak to zrobic aby nie wyszlo niezrecznie?

Gość flaki z olejem
NIE!Jezeli szef docenia twoje wysiłki sam ci da podwyżkę,natomiast jezeli jest pazerny i ma cie gdzieś to zapomnij i zmień pracę:)

Gość jak sie opierdalasz a nie
pracujesz to Ci nie da

Gość PRACAPRACA
raczej jest parezny.......niestety ale wiem ze mu zalezy zebym u niego pracowala......bo wcale nie jest latwo znalesc kogos na moje miejsce za takie pieniadze jak on mi placi. I pewnie krew go zaleje jak odejde i na nowo bedzie musial kogos szkolic. ( bo wszystko musi byc jego sposobem ). Wiec sie zastanawiam czy tego nie wykorzystac i isc po podwyzke. Wiem ze powinnam ale sie jakos wstydze :(

Gość jak sie wstydzisz to znaczy
ze wiesz,ze nie zaslugujesz na wiecej. O podwyzke nie prosi sie bo masz jakis czas przepracowany ale gdy npTwoje obowiazki zwiekszaja sie.Zreszta,jakby Cie szef docenial to samby Ci dal.Lepiej roboty innej szukaj

Gość flaki z olejem
ja sie zwolniłam:)nikt nie bedzie mnie wykorzystywał. Na moje miesjce musiał zatrudnic 3 osoby-dobrze mu tak!!!I niech zapomni,że wrocę do niego,chyba ze mi da pensje tych 3 osób hi

Gość PRACAPRACA
nie masz racji bo podwyzke powinno sie dostac nie tylko za obowiazki ale i za czas przepracowany. wszytsko idzie do gory tylko pensja nie...... wiadomo ze jak sie czasami nie upomnisz to ci nie dadz bo im szkoda ....... moja kolezanka rozpuscila plotke ze idzie na przesluchanie w sprawie pracy i jak sie jej szef dowiedzial to odrazu ja wezwal i zaproponowal znaczna podwyzke. Czasami trzeba walczyc o swoje a nie ciagle siedziec jak mysz pod miotlom i bac sie o stolek!

Gość PRACAPRACA
miotla :) oczywiscie