Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhej*

czy dostanę ten okres?

Polecane posty

Gość hejhej*

oczywiscie kochałam sie ze swoim facetem wiele razy przez ten miesiąc, zabezpieczalismy sie prezerwatywą, żadna nie pękła nie zsunęła sie itp.Mam objawy typowe dla okresu tzn bola mnie piersi ,dostałam opryszczkę(a wiadomo przed okresem czesto wyskakuje), jestem rozdrażniona i płaczliwa jak cholera.Czy moge po tym sądzic ze dostane ten okres?Okres zazwyczaj dostaje wczesniej pare dni niz poprzednią tzn przedostatnio miałam 10, ostatnio dostałam 6 a teraz jest 3 lipca a jeszcze nie dostałam okresu.

Gość anioleczek006
Niestety mam ten sam problem.Okres spoznia mi sie 4 dni.Wspołzyłam ze swoim chlopakiem,zabezpieczajac sie prezerwatywa,ktora nie pekla,ani sie nie zsunęła...Bolą mnie piersi i pobolewa brzuch...nie wiem co o tym sadzic...

Gość hejhej*
no to ładnie mnie tez troche pobolewał brzuch ale teraz juz mnie nic nie boli.Qrcze nie wiem co robic, w sumie mi sie na razie nie spoznia ostatni miałam 6 lipca ale i tak zawsze dostaje wczesniej niz w poprzedni miesiac takze juz powinnam w sumie go dostac.Z testem poczekam jeszcze.

Gość do hejhej
"i tak zawsze dostaje wczesniej niz w poprzedni miesiac takze juz powinnam w sumie go dostac" nie patrzy się na daty a liczy ilość dni.... ale chyba Ty tego nie robisz? Matko z córką ile Ty masz lat? Kupcie testy