Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda mi jej

czy to prawda z ta polopiryna?????????????????????????????

Polecane posty

Gość szkoda mi jej

witam mam problem z moja przyjaciolka , jestesmy jak siostry boje sie o nia poniewaz okazalo sie ze jest w ciazy a jej narzeczony ja z tego powodu zostawil powiedzial ze nie zamierza jej bachora wychowywac, co gorsze ona sie tak tym zalalmala ze postanowila usunac to dziecko , rozmawialam z nia na ten temat ze zawsze jej pomoge ale boje sie ze cos jej sie stanie powiedziala ze chce dziecko usunac polpiryna s podobno ona zawiera jakis kwas acetylo cos tam i ze on w duzuch dawkach powoduje podonienie boje sie ze cos sie jej stanie podpbno o tej polopirynie ktos jej tak mowil

Gość nie kwas ascorbinowy
a acetylosalicylowy :|

Gość em-ka
moze powodowac krwawienie gdsyz rozrzedza krew ale czy poronic? hmmmm a napewno w duzych ilosciach sobie zaszkodzi i dziecku tez -moga byc uszkodzenia plodu!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czy warto
przede wszystkim powinnaś jej powiedzieć,że kiedys będzie tego bardzo żałować,wpaść w cieżkie zaburzenia psychiczne(znam 2 przypadki) z których bardzo cieżko wyjść,często kończą sie sAMOBóJSTWEM. poza tym co za penis jeden może powiedzkieć że JEJ BACHORA?????? czy on nie przyłożył to tego ręki,daj mi numer do nigo to nie zostawie na nim suchej nitki!! WYKASTROWAĆ TAKICH.w sumie dobrze że teraz tak wyszło bo gdyby został jej mężem tylko by się męczyła. Powiedz jej proszę,że samotne matki równie dobrze radzą sobie z wychowaniem,a rodzina na pewno pomoże. Jeśli można wiedzieć ile koleżanka ma lat? serce mi się kraja że mogła by zrobić coś takiego! niech wejdzie na forum i zobaczy jak wiele kobiet błaga o pomoc bo nie może mieć dziecka nawet starajac się przez pięć lat,a tu kiedy Ona ma tak wielkie szczęście, dostaje szansę aby cieszyć się macierzyństwem,chcę z tego zrezygnować nawet kosztem swojego zdrowia????? ja tu chyba czegos nie rozumiem?? albo jest bardzo młoda? nawet jesli to i tak w końcu każda matka,choc by bardzo nie chciała w pełni potrafi zaczac cieszyc się macierzyństwem( moja koleżanka próbowała w inny sposóbo którym nie zamierzam tu pisać żeby komuś do głowy nie wpadło skorzystać, ale na szczęście udało sie dziecko uratować, wtedy płakała,była sama-podobny typ, teraz dziekuje Bogu że dał jej szansę, poznała wspaniałego chłopaka , a usmiech nie znika jej z twarzy.) trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam

Gość szkoda mi jej
kochane jestescie ciagle jej to odradzam , i tak sie z nim klucilam to byla wojna doslownie , z drugiej strony ona boi sie ze sobie nie da rady , nie ma wcale rodziny nic tylko mnie , jest zalamana , chodz mowie jej ze zawsze u mnie znajdzie pomoc to i tak placze co raz gorzej , jestem na etapie wybijania jej z glowy usuniecie ciazy ... moze mi sie uda

słuchaj mozna zrobic zbórke zrobimy jej wyprawke a do gamonia daj numer chłopaki z warki sie nim zajmą;) napewno da sobie rade kobieta jest 5 razy mocniejsza niz facet!dawaj ja tu na forum ;)

Gość em-ka
ej ty tam straczek jakis>>>>>>>>>> poczytaj o polopirynie w ciazy -zadna nowosc ze jest cholernie szkodliwa na plod ,,wiadomo ze od 1 tabl. nic sie nie stanie ale jesli ta dziewczyna chce przy jej zastosowaniu usunac ciaze to zazyje jej duzo i czesto a jak nie poroni to tylko moze zaszkodzic na maksa! nie mowie juz o watrobie po takich jakis dawkach konskich ,zreszta dotyczy to wielu lekow w ciazy na plod ,chyba wiadomo...... jak ma usuwac ciaze to z glowa!!!!!!!!!!!!! choc jestem temu pzreciwna -zeby bylo jasne!

Gość górólka
Nie radzę! Dziecku to nie zaszkodzi w ten sposób, że poroni, najwyżej urodzi się chore-małe dawki, a przy dużych dawkach może niechcący zabić się sama

Gość gośćagnes
stary post :) ja niestety nieswiadomie poronielam po polopirynie... zjadlam pol opakowania bo bylam chora a o ciazy nie wiedzialam. pozniej okazalo sie ze przez polopiryne poronilam ..