Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 87 sdfsadf

Dziewczyny pomozcie mi!!!!!

Polecane posty

Gość ona 87 sdfsadf

no to tak ostatni okres ktory pamietam byl 30 kwietnia byl z kilka dni.. nigdy do tego nie przywiazywalam uwagi.. nastepnie w czerwcu nie pamietam kiedy mialam ale wydaje mi sie ze kolo 28 maja... ale nei ejstem pewna i teraz jest 3 lipca i nie mam okresu!!!... ja nie umiem tego liczyc pomozcie mi.. czy mi sie spoznia czy nie

Gość ona 87 sdfsadf
prosze

Gość naucz się liczyć
bo to podtswowa umiejętność kobiety.... Tak samo jak powinnaś prowadzić kalendarzyk i zapisywac kiedy wystąpił okres i ile trwał. Liczysz dni w kalendarzu od daty wystąpienia miesiączki do dnia poprzedzającego nową miesiączkę. Czyli Twój poprzedni cykl wynosił 28 dni. Kolejny już wynosi 37 więc sie mocno spóźnia.

Gość ona 87 sdfsadf
nie ejstem pewna czy byl w maju 28 .. nie pamietam kurdee....... beznadzieja jedyne co wiem ze napewno byl 30 kwietnia ... czyli w normalnym trybie powinnam go dotac 28 maja ... dobrze licze????

Gość ona 87 sdfsadf
\\\\\\......

Gość naucz się liczyć
Zalezy jakie miałas poprzednie cykle. Kazda kobieta ma inne. Poprzedni cykl wynosił 28 dni, zakładając, że dostałaś faktycznie 28 maja i że Twój cykl trwa 28 dni, więc kolejny okres powinnaś dostać po 28 dniach, czyli 25 czerwca.

Gość dziecko ile ty masz lat

Gość ona 87 sdfsadf
21 . Wiem ze ejstem beznadziejna ze nie zapisuje... oki powiem wam czemu .. bylam kiedys w ciazy pozamacicznej. po tym wydarzeniu chcialam barrdzo zajsc znowu w ciaze wiec przestalam sie zabezpieczac.. i tak minelo 7 miesciecy bez zabezpieczenia i nei zaszlam... stwierdzilam ze moze cos po mojej ciazy pozamacicznej jest nie tak i wlasnie w ten poniedzialek mam zamowiona wizyte u lekarza.. dlatego poprostu olewalam kalendarzyk.. bo zawsze okres dostawalam

Gość ona 87 sdfsadf
pozatym kiedy mialam ciaze pozamaciczna to byla wpadka raz nie zabezpieczylam sie... dlatego teraz zaczelam to olewac zapisywanie i wogole bo po tylu miesiacach nie zajsc:*(

Gość ale zapisywanie
nie jest po to aby wiedziec kiedy są dni płodne i niepłodne. Ale jest to podstawowa informacja o Twoim zdrowiu, nieregularne okresy świadczą o jakiś zaburzeniach i powinno się to kontrolować. Ja zapisuje od kiedy dostałam okres gdzieś w wieku 13 lat, a sama mam 22 już i cały czas wszystki piszę.