Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thomsky

Dziwne zjawisko u mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Thomsky

Może mi ktoś wytłumaczyć czy to normalne że nagle dziewczynie robi się brzuszek który wygląda jak po 3 miesiącu ciąży a potem znika . Objawy były takie same jak w wypadku ciąży czyli mdłości,zawroty głowy,ogólne osłabienie organizmu itd .. Przez noc brzuszek jej opadł i był idealnie płaski więc nie jest to ciąza ,takie objawy wystepuja slyszalem przy zapaleniu jajników albo torbielu ? Proszę o poradę ze strony pań ,miała któraś podobne objawy ,co może być powodem tego ? wkrótce idzie do ginekologa i mam nadzieje ze to sie wyjasni .ale interesuje mnie rowniez wasza opinia forumowiczki pozdrawiam

Gość to mogło by zwykłe
wzdęcie ;)

to są zwykłe gazy - radzę zmienić dietę i więcej ruchu, powinno pomóc. Jest jeszcze druga opcja - okres. Tuż przed okresem kobiecy organizm magazynuje wodę i tak to właśnie wygląda (nadęty brzuch), a pozostałe dolegliwości można przypisać PSM (napięcie przedmiesiączkowe)

Gość lllllldldldldl
przy TORBIELI!!!! Matole, to jest TA torbiel, nie ten torbiel. A twoja niunia niech mniej żre, proste.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
lllllldldldldl .....ty jesteś pojebana czy co...spadaj na topik gramatyczno-ortograficzny kretynko...facet zadał pytanie wiec jak masz coś do powiedzenia to mów a jak nie to wypad!!

Gość Thomsky
lllllldldldldl popatrz lepiej na siebie ty niedorozwoju Tyle że aż takie wzdęcia ? które wyglądają na nawet pokazny brzuszek ciązowy . czyli mam rozumieć że misia zgromadziła w sobie aż tyle płynów

Gość Do Stelka
Moglabyc tez przed okresem,kobietom rosnie wtedy bruszek:)

Gość nie płynów
nie płynów, a gazów -tak ciężko to pojąć? najadła się czegoś, może jeszcze opiła gazowanych napoi to się gazy nazbierały. Przez noc się wypierdziała i po problemie. Wyluzuj z tym brzuszkiem ciążowym, bo to aż śmieszne.

Gość tshhhhz
wzdęcia! mezczyzni tez czasami maja....