Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masakrycznie zaniepokojonaa

pomocy!!!!!!

Polecane posty

Witam kobitki :) mam do was prośbę a raczej chciałabym prosić o radę ... Kochałam się z chłopakiem 24.06.08 okres miałam 3.06.08 miesiączkę mam mniej więcej co 29-31 dni dzisiaj jest 30 dzień a ja jeszcze nie mam okresu. Nie robiłam testu, nie byłam u ginekologa. Mniej więcej od 2-3 dni bolą mnie piersi ( ale bolą mnie również przed miesiączką ) dostrzegłam że na lewej piersi pojawiły mi się żyłki ... wcześniej też były ale chyba nie aż tak widoczne, senna jestem ale ja zawszę po południu lubię się położyć :D:D takie małe pół godzinki dla słoninki heh. No ale wracając do tematu temperatury nie mam podwyższonej mam normalna 36.6 apetyt ... też ten sam co był... niepokoi mnie jeszcze to że palę papierosy a jakoś teraz mnie do nich nie ciągnie, znaczy się ... palić palę ale jakoś teraz z mniejszą ochotą. Chcę jeszcze dodać że kochałam się z nim z zabezpieczeniem ( prezerwatywa ). Nie "skończył" we mnie. Proszę o bardzo szybką odpowiedź...:((

Gość bebe85
zrob test to bedziesz wiedziala. bol piersi moze wystapic przed okresem.

no niby tak zrobić test ale się boję że wyjdzie pozytywny ... mam 17 lat facet w wojsku ... ehhh już nie wytrzymuje

Gość bebe85
co ma wisieć nie utonie. zrob rano test. :) możliwe ze te objawy sobie wkrecasz, tez tak czasem mam. raz juz bylam pewna na 100% i ku uldze zrobilam test i wyszedl neg.

a jaki test jest najlepszy??? nie wiem moze sobie wkrecam ... tak to az tak na siebie nie patrze ale po stosunku zawsze dojrze jakies objawy i sie stresuje .... Rodzice by mnie zabili!!! jestem jedynaczka nie dosyc ze w tym roku nie zdalam w szkole mi nie poszlo to jeszcze ciaza :( Bożeee obym sobie wkrecala .... rodzice by mnie zabili :((

Gość bebe85
nie martw sie .. mnie tez by zabili ;) no nie wiem jakis quick-vue czy bobo-test bedzie OK. ale rob z porannego moczu tzn tego pierwszego po przebudzeniu:)

ale jak myslisz ?/ to moze byc ciaza??? w ilu procentach?

Gość bebe85
zabezpieczałaś się? jeśli tak to czym.

tak. mielismy prezerwtywe

to dlaczego okres mi sie spoznia i ... te zylki ... na piersiach bardziej widoczne :((

Gość bebe85
i nic sie z nia nie stalo? nie pekla ani nie zsunela sie? nie uzywalas zadnych nawilzaczy? wiesz ja przez rok uzywalam prezerwatyw prawie codziennie hehehe i wiem z doswiadczenia, ze jesli nic sie z nia nie dzieje to ciazy nie ma. raz tylko mi pekla wiec byl strach - tabletka po itd. nie masz sie czym martwic. czekaj na okres bo na pewno bedzie.

nie, nie zsunela sie nic ... zadnych nawilzaczy nie bylo ... martwi mnie to ze okres sie spoznia i te zylki na piersiach :(

przeciez napisalas ze masz co 29-31 dni, a dzisiaj jst 30 dzien... to wcale sie nie spoznia :P nie panikuj, bo moze sie spoznic, ale ze stresu :)

ehh masakraaa normalnie ja cala sie trzese haha :PPP jaka ja glupia jestem ... jak do 10 tego lica nie dostane okresu robie test i ... jak wyjdzie pozytywny to ... OoOo jezu nie wiem co zrobie ... uciekne z domu chyba :(( zeby rodzice wstydu nie mieli :((

Gość manianikarotka
Witam! Dziewczyny zwracam się do was z wielką prośba .. a wiec.. 28 skonczyłam ostatnie opokowanie Yasminelle , 9 powinnam wziąśc nowe.. jednak postanowiłam odstawic tabletki.. wspołzyłam z moim chłopakiem 10 ,14 i 15 ale oczywiscie z prezerwatywa! i nic nie wskazywalo na ześlizgniecie ani na pękniecie!! okres powinnam dostać wczorak.. ( nie wiem czy dobrze obliczylam ) bo sugerowalam się bardziej tym jak bralam tabletki , zawsze dostawałam w czarte;/ podobno slyszy się ze jak się przerwie to moze okres się zpozniac! ale ja mam wiekszy problem , chciałam sobie dla spokoju zrobić , test .. i wyszedł.. SAAMA nie wiem! C- bardzo gruba i widoczna natomista T - ja ja widze.. ale bardzo cienka i blada!! nie wiem co mam myślec!! Czy to ze bralam tabletki pocztakowo moze wpływać na wynik>? co mam robic? Mialyscie podobne sytuacje!! Prosze o odpowiedzi