Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kogos

be2 - mam pytanie

Polecane posty

Gość szukam kogos

Ma ktoś konto na be2.pl?? Bo szukam czegoś i nie mogę znaleźć... Może pomożecie??

Gość jfihf
a czego szukasz?:P

Gość szukam kogos
Chodzi o to, że jak wchodze w wyszukiwanie osob, to pokazuje mi tylko jedna strone ostatnio zalozonych profili... A reszte jak moge zobaczyc?? Jakies starsze...

Gość szukam kogos
??

Gość taka jedna mala dziewczynka
Właśnie też się nad tym zastanawiałam, nie mogę znaleźć nigdzie żadnej sensownej wyszukiwarki...

Gość szukam kogos
Nikt nie ma tam konta?? No bo tak sie zastanawiam... Skoro tam wyswietla tylko ostatnio zalozone profile, to kogos, kto zalozyl jakis czas temu w ogole nie pokaze juz... Bo na to by wychodzilo... Wie ktos, czy nikt??

Gość SebOlo
Daj sobie spokój z BE2, to jest maszynka do robienia pieniędzy w internecie. ( Pewnie widziałaś nie raz ogłoszenia zarabiaj krocie przez internet ). Ok. 90% tych pseudo profili osób samotnych to ściema, pobajerują Cię przez chwilę, że już prawie, że masz zdjęcie i wiadomość ale ! ZAPŁAĆ KASĘ a potem ... znów płacz pozdr. S.

Gość mika357
Na forum.gazeta.pl jest bardzo obszerny wątek dotyczący oszukańczej działalności Be2. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=76262963&s=0 Koniecznie przeczytajcie, zanim udostępnicie dane ze swojej karty kredytowej.

Gość zbinie
nieciekawie ów portal wygląda. Od razu zastanawia dlaczego zapłata tylko karta kredytową i od razu rzuca się w oczy mała funkcjonalność. Potestować można za darmo i troche się dziwię naiwnym bo w całym serwisie brak właściwie informacji co więcej uzyskuje się po zakupie konta premium. Informacja o firmie delikatnie mowiąc niewyraźna - kto jest uczciwy przecież nie wstydzi się adresu swojej siedziby. Dziwaczne i uciążliwe zasady rezygnacji. Wreszcie brak obecnych na profesjonalnych serwisach przypomnień o zasadach ochrony danych zastrzeżeniach prawnych itd.

Gość Rave
BE2 to OSZUŚCI!!! Nie bawcie sie w to, bo naciagna was na duza kase. Poczytajcie w necie.

Gość betka 1005
uwaga to OSZUSCI kradna pieniadze z konta poslugujac sie danymi.beata

mam prosbe mam tam konto ale z niego nie korzystam jak je zlikwidowac?????? prosze o odpowiedz :-)