Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny_aniol_ciemnosci

DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość vsvsdvs
co bym zrobiła? nic faceci w dziecinny sposób odgrażają się gdy mowa o ewentualnej zdradzie; ja swojego po słowach nie oceniam, to by było bardzo niemiarodajne

Gość mumba pyskata
mój chlopak też tak do mnie mówi tylko inaczej ... Ale ogólnie jestem z niego zadowolona bo on to jo , a reszta to wiadomo ... wieśniaki . ale nic takie życie jak od tego w twarz nie dostaniesz to od innego i to akurat za to że nie zaszłaś w ciąże z chłopakiem z którym sie puściłaś . faceci tacy są oni nie rozumieją tego że my myślimy inaczej . Oni tylko myślą ze to oni myślą ale nie myślą ze tak wcale nie jest , bo nie jest i ja to wiem .

vsvsdvs Ty czytalas w ogole co ona tu wypisuje???

Gość kopnęłabym go w tyłek
nieważne czy słowa ewentualnie mają poźniej znależć odzwierciedlenie w rzeczywistości. Ten koleś jest nienormalny i tyle.

Gość mumba pyskata
nom nieważne co mówi ważne co robi , bo mój to zawsze robił tak że ja nie wiedziałam o co mu chodzi i on tez tego nie wiedział . ale to nic ważne że sie jakoś tam kochaliśmy co nie ? Bo miłość to najważniejsza w życiu jest a czy sie dogadujesz czy nie ? no jak z tym sie nie dogadasz to z innym a tego możesz zawsze kochać :D