Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadoma_8

Co do Biosilku

Polecane posty

Gość Niewiadoma_8

Mam suche włosy.. co się z tym wiąże są sztywne i bez połysku. Po umyciu strasznie się puszą. Sklejają się.. Czy ten sławny Biosilk poradzi sobie z tym wszystkim? Najbardziej zalezy mi na tym, żeby były miękkie i żeby sie nie puszyły. :D

Gość Niewiadoma_8
Nikt nic nie wie? ;(

Gość moniula
noo powinien..

Gość może pomogęęęę
ja używam biosilk ale jeśli chodzi o to żeby się nie puszyły to ci nie pomoże. Owszem są po tym włosy mięciutkie i lśniące nawet bardzo, ale będą się puszyć:( - mi się puszą i dlatego musiszę kupować jeszcze dodatkowo kosmetyki które na razie testuję. Ale ogólnie biosilk jest dobry i mam po nim ładne włosy:)

Gość Niewiadomowa_8
Ehh.. to nici z moczenia włosów na plaży :P W każdy razie dzięki za odpowiedzi ;)

Gość caaaapri
Witam:) tak biosilk pomoze, jednakze jesli piszesz, ze wlosy sie pusza i masz kopke na glowie to polecalabym tobie rowniez prostowanie wlosow. nie susz takze wlosow suszarka:)pozdrawiam

Gość Niewiadoma_8
Sorki za napisanie Niewiadomowa.. ;) caaaapri prostuje caały czas.. inaczej z domu bym nie wyszła ;) Byłam dzisiaj na plazy.. związałam włosy, ale i tak całe pomoczyłam.. i szopaaa taaaaaaka była.. więc miałam cały czas związane .. to oczywiście w kitku to powywijane były.. jak wróciłam rozwiązałam a włosy zostały na kształt kitka... i i tak szopa taka, że hoho ;( Teraz kupie Biosilk..i olejek rycynowy.. ale co na ta szopkę to naprawe nie wiem.. znacie cos co bardzo nawilża włosy? I coś co prostuje je zaraz po umyciu?