Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa panna 90

aby gej juznie był gejem-sposób???

Polecane posty

Gość ciekawa panna 90

czy jest możliwe aby gej przestał być gejem?jakieś leki, terapia wie ktos cos o tym??

Gość jesli będzie jadł dużo ananasó
ananasów to może przestac być gejem, gwarancji 100% lekarze nei daja, ale spróbować warto. podobno ananas ma jakieś substancje odżywcze, które zmeiniają orientację seksualną (więc jeśli jesteś hetero i nei chcesz być less, to radzę ogranicz spożycie ananasa). po co zaraz faszerować sie lekami, kiedy taka naturalna i pyszna metoda moze być skuteczna :D

znajomy gej zachwalał kochanka który miał po ananasach słodką spermę- widocznie wcześniej był hetero, tylko od ananasów mu się zmieniło:)

Gość jesli będzie jadł dużo ananasó
tak, to drugi pozytywny aspekt jedzenia ananasów - sperma po nich ma lepszy smak :) ciekawe czy kobiece soki tez staja sie dzięki ananasom słodsze? ;)

no oni tam się leczą bardzo intensywnie w tych klubach;) jak wychodzą z mittingów krokiem marynarskim to nie myślą o seksie(przynajmniej przez chwilę)

Gość korek w pupe

rozmawiałem z dziewczyną ( studenką),ktora się przyjaźniła z gejem miała chłopaka i z jej relacji i naiwności wywnioskowłem że ten gej to nie gej a noramlany facet na etapie obawy przed dziewczyna i relacjami związanymi ze stosunkow seksualnych.Oni chodzili do wspolnej kapieli ona przed im sie przebierała Ona go traktowała jak najlepsza przyjacółkę opowiadła ze szczgołami swoje przżycia ziwązane z seksem on jej też opowiadał jak jest zakochany w chłopaku jakiego tamtem ma fiuta itp.Potem ja zpytałem sie ją czy mu stoi jak cie ogląda podczas przbierania sie itp. i wiecie co..... ona mi "coś ty on jest gejem ja go nie interesuję nawet mi do głowy to nie przychodzi " Więc ja na to niech ci przyjdzie i zwóć uwage na jego krok jak tam wygląda Po jakimś czasie spotykam a ona mi ...wiesz skonczyłam z nim i go wyrzuciłam bo mu stał aż spodnie się rozrywały jak mnie widział .Normalny facet i chyba sobie jak był sam walił aż wióry leciały.Tak Jest z niektórymi gejami ku waszej uwadze

około połowy gejów ma w fazie prenatalnej tak ukształtowany mózg że odczywają pociąg seksualny jak kobieta, reagują na kobiece hormony itp W przypadku dalej posuniętego procesu może być tak że są transseksualistami (czują się kobietą uwięzioną w męskim ciele) Tych gejów nie da się "leczyć" druga połowa to uwarunkowania psychiczne, kulturowe etc podział jest jak 53% do 47% za książką A.Moir, D. Jessel, Płeć mózgu