Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu po***ana

Co jest ze mną??

Polecane posty

Gość po prostu po***ana

Mam fajnego faceta, ma kilka wad ale w dzisiejszych czasach to takiego ze świecą szukać... kocha, nie zdradzi, pocieszy, kasę ma, mieszkanie ma, samochód ma, pracuje, dąży do swoich celów, ma pasje, jest wyksztalcony, inteligentny i wygadany, ma przyjaciól... A jednak to ze mną musi być coś nie tak, Dlaczego? Bo wlasnie zakochalam się w kimś innym, kims kto byl w przeszlosci ćpunem i zlodziejem, siedzial w wiezieniu, ma 28 lat i mieszka z rodzicami, prace ma ale taką fizyczną, skończyl zawodowke a jego pasją jest siedzenie na lawce i pice piwa lub oglądanie tv... Chodzi na dziwki i jest strasznym kobieciarzem, oszustem i klamcą... Pytam więc : What the fuck???????:O

Gość Poznaniak85
jesteś normalna...po prostu kobiety są pojebane i lubią takich facetów ...no i pewnie fizycznie ci isę podoba

Gość vxvc
myslisz kroczem . TO proste . KObieta moze wyjsc za goscia ktory jest seryjnym morderca , bo steruje nia krocze , a nie glowa.

Gość tak tak tak tak tak
Chyba wiem kim jestes autorko... Magda????

Gość po prostu po***ana
nie myślę kroczem:O jakby tak bylo już dawno bym się z nim przespala a ja nie zdradzam :) mialam tylko jednego faceta w lozku w zyciu, tego, z którym jestem tteraz wlasnie. A o tym drugim nie mogę przestać myśleć :O

Gość to może ja
a ja mam normalnego męża takiego jak ty faceta a zakochałam się w starszym o 17 lat starszym rozwiedzionym facecie

Gość vxvc
zakochiwanie sie to jest wlasnie takie myslenie kroczem

Gość To Jaaaaaa
Moze się zauroczylaś tylko...

Gość ŚCIEMA
ALE PODPUCHA; TO WSZYSTKO ŚCIEMA

Gość po prostu po***ana
tyle lat jesteśmy razem, planujemy slub a ja się zastanawiam czy go nie rzucic i nie odejsc do tamtego dupka :O sama nie wierzę w to co pisze, to jakaś masakra po prostu:(

Gość vxvc
ale jakby ja dotknal ,to od razu by sie cala oddala . TAkie jest wlasnie babskie zakochiwanie .

Gość po prostu po***ana
DO tak tak tak tak tak po czym rozpoznałaś? :o

Gość vxvc
albo powie jej jakis komplement i baba juz niby pod pozorem milosci juz ma ochote na niego wskoczyc.

Gość po prostu po***ana
vxvc uwierz mi to nie jest takie proste z kobietami, na mnie komplementy np. nie dzialają, raczej drażnią czasem :O trzeci raz w życiu tak się czuję i wiem na 100%, że to nie jest takie zwykle zauroczenie niestety...cholera 😠

Gość Ty wiesz kto ja
Nie utrzymuj z tamtym absuolutnie żdnych kontaktów... Czego oczy nie widzą... może zadziała:)

Gość po prostu po***ana
Ty wiesz niestety odpada, widzieć się z nim będe i tak z konieczności i tego nie uniknę, nie chcę tu wchodzić w szczegoly żeby nikt nie rozpoznal ze ja to ja:)

Gość SCIEMA
ALE SCIEMA ; WY W TO WIERZYCIE; SZKODA ZE JESZCZE NIE NAPISALA ZE CO TYDZIEN JA ZABIERA NA WAKACJE ; CODZINNIE KUPUJE KWIATY ; I INNE BZDETY ;

Gość po prostu po***ana
weź odplyn stąd, nudzi Ci się czy co?:O na wakacje mnie nie "zabiera" sama umiem na siebie zapracować, idealny też nie jest, nikt nie jest. Ale jest o niebo lepszy od tego drugiego na pewno...

Gość Ty wiesz kto ja
Przemyśl w takim razie, z którym z nich chciałabyś spędzić życie i dokonaj wyboru... A z drugim absolunie nic nie zaczynaj... łatwiej nie palić, gdy się nie spróbowało nigdy papierosa niż rzucić po jakimś czasie palenia...

Gość po prostu po***ana
to może ja a z Tobą jak to jest? Za sercem czy za rozumem?

Gość mam wra
ze tu co drugi topik zaklada dzis ula z lomianek:o

Gość po prostu po***ana
Ty wiesz nie wyobrażam sobie życia z tamtym.. dziwkarz mieszkający z rodzicami, byly cpun, wiezien i zlodziej :( ale kiedy tylko znajduje się w zasiegu mojego wzroku serce mi wali, w brzuchu coś dziwnego się dzieje i po prostu kompletnie mi odbija moze mloda jestem jeszcze i glupia ale nie wiem jak sobie mam dluzej radzic z tymi uczuciami, odkad sobie uswiadomilam, że jestem zakochana mój kompletnie mnie nie pociaga i robie wszystko żeby go unikac a jak najwiecej czasu spędzać z tym "zlym"

Gość cdacadsc
Nie przejmuj się, autorko tematu, i potraktuj swoje odczucia jako przemijający fenomen emocjonalny. Jeszcze nieraz ci się zdarzy. Mi się zdarzyło zauroczyć m.in. rysunkiem z książki, księdzem, facetem starszym o jakieś 30 lat, wspomnieniem kolegi z dzieciństwa, samochodem Hummer... Ot, takie ciekawostki. No ale do takich absurdów trzeba mieć trochę zdrowego dystansu. Jeśli tylko nie zrobisz czegoś debilnego, samo ci przejdzie po jakimś czasie.

Gość po prostu po***ana
czyli co mam zrobić? przetrzymać? przeczekać? a co jesli to nie minie..

Minęłoby Ci szybko,jakby Cie uderzył,wyzwał od najgorszych,zauroczenie szybko by przeszło.

Gość po prostu po***ana
basztet, w pierwszym momencie chcialam napisać, że on? nigdy... ale jak się nad tym zastanowić gorsze rzeczy robil:O taki kolejny kubel zimnej wody. nie wiem co zrobię ale dziękuje wszystkim wypowiadającym się tutaj za rady :(

Gość ofe rma
ależ myślisz kroczem właśnie. podobnie jak spora część kobiet, znacznie większa od mężczyzn. bo powiedz mi czy facet dałby sobą pomiatać, poniżać się czy bić bo "kocha"? a z kobietami tak jest. dla zaspokojenia popędu godzą się na wszystko. oczywiście facet jak mu się laska spodoba to mówi że chętnie by ją przeleciał a kobieta jak się jej spodoba facet mówi o "miłości" lub "zauroczeniu". tylko że to jest to samo. po prostu fizyczny pociąg nad którym kobiety w ogóle nie panują.

Gość po prostu po***ana
to nalezaloby powiedzieć, że "LUDZIE w ogóle nie panują" w takim razie:)