Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mndlsan

czy to normalne

Polecane posty

Gość mndlsan

ze jak kocham sie z moim facetem jak on we mnie porusza sie szybko to mu normalnie stoi a jak ja chce sie troche poruszac po swojemu w pozycji na jezdzca ale nie tylko w gore i w dol ale i na boki to mu opada... czy wasi tez tak maja ze musze sie tylko po swojemu ruszac? nie wiem co robic

Gość Bombocy Kompuniak
zaprzestańcie jakichkolwiek ruchów frykcyjnych tudzież zbliżeń których celem byłoby odbywanie stosunków płciowych !

Gość gfdf
zboczency !! Idzcie sie leczyc

Gość mndlsan
ale ja pytam na powaznie

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
tracenie erekcji podczas stosunku nie jest normalne.

Gość bajjka
no wlasnie... zastanawiam sie czemu jak on sie rusza tak jak chce to jest ok ale jak ja przejme inicjaywe i robie po swojemu to opada....

No wlasnie sluchaj pani doktor. A nie myslec tylko o jednym zboczucho okropna ;)

Gość bajjka
nie rozumiem czemu nikt tu nie moze pogadac na powaznie, macie jakas satysfakcje z tego?

Gość za dużo robótek recznych
🖐️

niech się przestanie masturbować...faceci zaspokajają sie jednym chwytem i jednym i tym samym rytmem i jak facet za długo nie ma kobiety i tylko tak się zaspokaja to tylko ten jeden rytm go podnieca. niech odstawi robótki ręczne ty jak najczęściej nadawaj rytm to się mu zmienią przyzwyczajenia. no chyba że problem jest głębszy - impotencja.

Zrob mu najopierw reka zeby nie byl taki twardy a potem ..... potem juz mozesz go wyginac przeginac wszystko z nim robic co ci zywnie podoba

Gość bajjka
no wlasnie te robutki,,, kiedys byly czeste teraz przestal z tego powodu mam nadzieje ze sie poprawi. dziekuje za powazne wypowiedzi bo naprawde nie wiem co z tym zrobic i szukam przyczyny

Gość bajjka
on zadko jest twardy,,,

odnosze wrażenie że on ciebie traktuj przedmiotowo a nie uczuciowo ma ochote na ruchanie to cię rucha a jak ty chcesz soebie dobrze zrobić to g to nudzi i rozprasza

Gość Pachnący kałem meżczyzna
Polecam nacieranie prącia świeżym kałem, rozgrzewa i pobudza wyobraźnie :) Sam smaruję swojego dżona obstrukcją partnerki, jest poślizg i mój dżon stoi jak Statuła Wolności. Nie lękajcie sięi sprobujcie własnej kupy :) !

Gość mndlsan
to ze przedmiotowo to raczej wykluczam. bo ostanio z nim o tym gadalam i razem szukalismy tego przyczyny on powiedzial poprostu powiedzial ze jak ja sie zaczynam ruszac jak ja chce to on nic nie czuje

to może trzeba mięśnie kręgla też poćwiczyć?

Gość mndlsan
o dobry pomysl... :) to sie robi tak jakbym siusiu chciala powstrzymac?

Gość Pachnący kałem mężczyzna
I ja naprawdę to rozumiem. Jest spięty, bo powstrzymuje wydalanie. Innymi słowy- on chce wtedy po prostu zorbić kupę ! :) Pewnie teraz już to do Ciebie dotarło- wsadź mu język albo palec w odbyt (można bawić się w doktora w badanie per rectum !!!) i sprowokuj oddanie stolca. A potem cieszcie się jego stolcem, to was podnieci :D ! Zobaczysz jak mu stanie pała !!! Jak dziadkowi, który umarł, bo przedawkował wiagrę :D !

przeciez ci nie powie prawdy bo po co on cię ma do ruchania a nie do tego żeby obierac przyjemność z twojego podniecania sie tacy są młodzi faceci Oni maja tak silna potrzbę spuszczenia się ze nie zwracaja uwagi na potrzeby partnerek .Ostro z nim porozmawiaj i powiedz mu że ty nie jestes prostytutką i też porzebujesz rozładowania seksualnego .Nie będzie efektow ale jak ciebie kocha to zacznie sie uczyć że nie tylko brać a i jest przyjemnosć w dawaniu

Gość mndlsan
jakis tam facet... jestem z nim rok zaczelismy sie kochac dopiero po pol roku bycia razem, a jak ja sie wkurze ze mi jest nie tak jakbym chciala a tylko on sie porusza we mnie to przestaje sie z nim kochac i wcale nie dochodzi:P wiec widzisz ze nie moze mu tylko o spuszczanie sie chodzic bo czesto nie daje mu dokonczyc... wiem chamska jestem

Gość Krmoczysław Chlebiński
Ty młoda ladacznico! Jak śmiesz, plugawa dziewucho, robić to przed ślubem i to zaledwie po pół rok uznajomości ?!?! Zgiń, zapadnij, umrzyj !!! O nie !! Szaleństwo - co ja widzę ? SEX !!! A tak nie może być...idź się utop bo jesteś gorsza.

wiesz co nie pasujecie do siebie seksualnie on potrzebuje takiej kobiety ktora bedzie miała orgazm podczas stosunku i jego stymulacji (malo jest takich kobiet) a ty potrzebujesz żeby dojśc sama stymować w pozycji na jeżdzca. Moze sprobujcie inaczej niech on ci zrobi orgazm minetą ,albo palcem apotem wchodzi i sobie doknczy w czasie ostrego ruchanka ,bedzie to ci odpowiadało?

Gość mndlsan
jakis tam facet milo ze z toba mozna normalnie pogadac. wiesz z moim facetem bedziemu szukac sposobu takiego zeby i mi i jemu bylo dobrze, ja bardziej sie martwie czy to normalne ze jemu opada w takiej sytuacji czy moze cos jest nie tak z jago chujkiem :) jesli to normalnie i mozliwe ze tak sie dzieje ze mu tylko dobrze jak on sie porusza nie ja no to znaczy ze musimy znalezc jakis kompromis a jesli nie normalne to go do lekarza wysle;p jak narazie malo czasu minelo odkad zaprzestal robotkom recznym a robil to naprawde czaseto,,, moze musi wiecej czasu minac odkad przestal i bedzie ok.. jakis kompromis my sobie znajdziemy ja chce tylko dowiedziec czy to normalne ze on tak ma

Gość dr. prof. Polonista
Twoje wypowiedzi są bełkotliwe, chaotyczne i pozostawiają wiele do życzenia w kwestii interpukcji. DO KSIĄŻEK GŁUPIA, A NIE ZA SEKS SIĘ BRAĆ ! UCZ SIĘ PISAĆ I WYPOWIADAĆ, A NIE TYLKO ROZKRACZAĆ NOGI, PIERDOLONA LADACZNICO !

Chyba go za bardzo dołuje swiadomość że duzo sie masturbował i to jest głowną przyczyną Przestancie sie nad tym zastanawiać a cieszcie sie sobą Najwiekszym wrogiem jest poczucie winny z masturbacji i to ze strony kobiet jak i facetów Każdy normalnie rozbudzony seksualnie gdy nie ma partnera wali sobie i to tak często jak ma potrzebę. Najgorsze jest w tym poczucie winy że jest to zboczenie i nie normalne ,bo nasza kultura katolicka uwielbia ascetyzm seksualny

Gość mndlsan
nom ok czyli to przez masturmacje :) wiec pozostalo mi czekac. dziekuje ci

Gość Siostra Leokadia - Wizytka
Bożesztymój, wszystko przez ten samogwał i deprawację...Szatan sieje zamęt w umysłach naiwnych, omotanych młodych. BŁAGAM WAS- zaprzestańcie obcowania płciowego ! Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami, i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi, teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen.

Gość Siostra Leokadia - Wizytka
Módlmy się gorliwie za duszę tej nierządnicy... Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami, i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi, teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen.