Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalisonitka

Wakacje to okropny czas...

Polecane posty

Gość kalisonitka

Wakacje to okropienstwo na roznych forach. Malolaty sie nudza, to widac :O Dlaczego rodzice nie sa w stanie im zapewnic jakiegos odpoczynku chociazby od kompa? Biedne dzieciaki:O

Gość kalisonitka
ja osobiście uwielnbiam spędzać wakacje na forume kafeterja dlatego osobiście bardzo mnie wkóża że dzieciaki tu przebywają bo osobiscie wolałabym mieć tu spokuj przez wakacje, w końcu mam tu wypocząć a jak jest taki haos to osobiście uwarzam ze wypocząć się nie da..

Gość kalisonitka
Slaby podszywacz- ucz sie dziecko przez ten czas wakacji :D

Gość kalisonitka...
Dzieci, naprawde rodzice zadnych wakacji i wyjazdow wam nie zapewniaja? Moje dziecko na wakacje juz pojechalo, potem za granice wyjezdza, nie siedzi w domu. Zal mi was ale ja swojemu dziecku jestem w stanie zapewnic wakacje jak z marzen :D Kiedy bedziecie swoje podszywy pisac, moje dziecko na plazy na dalekiej Afryce sie wygrzewa.

Gość Jupp.
moich rodziców nie stać na wakacje.

Gość kaIisonitka...
zapraszam do mnie:) jeśli masz 13 lat chetnie przyjme cię do mojego domku.. zapewniam wiele atrakcji :):)

Gość kalisonitka....
Oj duzo dzieci pozbawionych opieki rodzicow i wakacji tu siedzi. Fajnie ze moje dziecko idiota nie jest i wyjechalo. Zal wam tylki malolaty sciska? :D :D Zazdroscie mojemu dziecku! On jest w Afryce a wy przy waszych kompach - a jak sie te graty rozleca? :D :D Piszcie sobie co chcecie. Ja wiem swoje i nawet mi nie zal was, zazdrosnikow :D Wasi rodzice nie sa w stanie zapewnic wam nic? Zadnego wyjazdu, zadnej atrakcji?