Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ami B

zmarnowałam sobie życie

Polecane posty

Gość ami B
dam rade dla niej ale najbardziej chciałabym przeprosić się z mama tata i siostrą

kto nie znalazl sie w takiej sytacji jak Ty nigdy Cie nie zrozumie

Gość jask chcesz ....
.. to marnuj sobie dalej zycie co to kogo obchodzi tak naprawdę ? przeciez to nie jest moje zycie tylko twoje ja moge sobie co najwyzej swoje własne spier*** ić i myślisz ze łudzę sie tym ze kogoś to tak naprawde obchodzi ? az tak głupia to ja nie jestem !

Gość smokyyy
skoro zarabiasz 1500zł i musisz za to utrzymać siebie i córkę, to jakim cudem stać Cię na internet w domu?? Dla osób, kyóre tak mało zarabiają, wydanie 100zł miesięcznie na net to dość spory wydatek...

Gość ami B
nie mam internetu ani nawet kompa własnego jestem w czytelni pisałam już jestem tu pierwszy raz w życiu

co was to ineresuje czy dziewczyna ma komputer czy nie, czy ma internet czy nie.... chciala aby ktos ja zrozumial w tym co zlego zrobila, chciala nas kobiety ustrzec przed takim zachowaniem nic nie macie serca

Gość zołza okropna
Jesteś silną kobietą - nie każda miałaby odwagę odejść, nawet, jeśli okzał się tyranem. A jeśli jesteś taka silna, to jeszcze wiele zdziałasz - najpierw się wycisz, a potem do przodu! I nie oglądaj się na NK. Rozejrzyj sie dookoła - może ktoś spogląda na Ciebie - a jeśli nie, to tez nic straconego. Powodzenia :)

Gość smokyyy
anna23 mam prawo pytać o co chcę a Ona nie muzi odpowiadać jeśli nie chce... poza tym nie wcinaj się bo nie jesteś jej adwokatem

Gość smokyyy
Jasne, masz trudną sytuację... może spróbuj znaleść inną pracę, pomyśl o powrocie na studia, jakoś się ułoży. Trzymamy kciuki

Gość smokyyy
możesz mnie oceniać... masz do tego prawo, ale i tak nie robi to na mnie wrażenia

Gość zołza okropna
"dam rade dla niej ale najbardziej chciałabym przeprosić się z mama tata i siostrą" co Cię powstrzymuje? myślę, że oni te tego chcą - nasi bliscy kochają nas bardziej, niż sądzimy - wiem co mówię - odezwij się do nich :)

Gość normalnie sie..
popłakalam ze smiechu ... a te osoby pocieszające tzn w nawiasie pocieszające bo tak naprawdę dowartosciowujące sie czyimiś smutkami a przeciez tak naprawdę to gowno je obochodzi ami B i jej problemy ... sporo osób lubi poczuć sie tak chrystusiko ale to tylko słowa a czyny jakie sa to widac choćby w telewizji czy mozna przeczytać w gazetach .... cos niedobrego sie dzialo wiele lat a nikt z sąsiadow nie widział dopiero jak "bomba" wybuchła wszyscy wkoło niby zdziwieni ...

Gość smokyyy
Bezedury- zgadzam się w 100%, ale faceci mają takie same zachowania, tracą głowę dla dla innych, zapominając o rodzinie, dzieciach