Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły lekarz

wiekszosc lekarzy to zadufane w sobie,bezduszne,nieludzkie świnie

Polecane posty

Gość przyszły lekarz

...i mowie to ja - studentka medycyny!!! jestem w trakcie robienia praktyk w szpitalu na chirurgii - lekarze są ignorantami, nie słuchają pacjentów, nie pytają o samopoczucie, uwazają sie za nadludzi,manifestują swoją wyzszosc arogancją ,a proba zwrocenia uwagi, pytania ze strony pacjenta(albo mojej) traktowana jest jak atak i albo zbywana cynicznym usmieszkiem albo argumentem w stylu-"to ja tu rządze,nic ci do tego, ja mam racje,bo tak i juz" chory kraj, chorzy lekarze

Gość no tak niestety jest a
najlepsze, że kiedyś ten sam lekarz, który był chamem w szpitalu czy państwowej przychodni, po dyżurze, na płatnym dyżurze był miły, a teraz nawet jak zapłaci się 100zeta za wizytę, mają człowieka w dupie:O Niestety lekarz te człowiek, więc jak zachoruje- współczuję🖐️

Gość tak ja tak miałam
jak byłam mała poszłam do alergolozki zrobic testy i przebadać się i okazało się ze trzeba sie rozebrac do pasa, ja miałam na sobie spodnie i tunikę i wyjrzałam przez uchylone drzwi zeby poprosic mamę aby mi ją troche rozpięła. lekarka nie zauważyla ze otworzyłam drzwi, krzyknęła tylko do mnie : "moze bys sie kurwa pospieszyła smarkulo, sciagaj te szmaty" wszyscy w poczekalni usłyszeli, włącznie z moją mamą. to była ostatnia nasza wizyta tam :P

Gość dfgd5545454
przyszly lekarz, mysle podobnie jak ty, choc nie jestem lekarzem. do tego co powiedzialas dolacze jeszcze to, ze sa RUTYNIARZAMI!!!!!! zadnego wparcia z ich strony .... ja trafilam do szpitala z zagrozona ciaza z powodu krwiaka, a oni dali leki i odeslali do domu mowiac ze to CHYBA nadzerka!!!! po tym wydarzeniu bylam 2 x u innegi lekarza i pytalam czy takie plamienia sa normalne...stwierdzil ze tak ... Znowu trafilam do szpitala ale bylo juz za pozno jak NARESZCIE udalo im sie ujrzec krwiaka 3 cm...

Gość przyszły lekarz
dlatego wlasnie pisze "wiekszosc"(bo nie wszyscy) ale tym bardziej szkoda mi tych lekarzy ktorzy są uczciwi i nie biorą a potrafią byc dla człowieka uprzejmi, pomocni i tak samo skuteczni jak dla tego co by zapłacil...

Gość lidkanaurlopie
W kazdym zawodzie zdarzaja sie niekompetentni, niegrzeczni etc.

Gość przyszły lekarz
obiecuje sobie ze nie dam zgnoic swojej godnosci(prawdziwej,nie podszytej kasą) i upaśc tak nisko moralnie jak oni

Gość asdewsda
zdawałaś na Akademię to wiesz jacy ludzie zdawali egzaminy.... Ci ludzie nie idą na medycynę z powołania, tylko ze względu na szeroko pojęte tradycje rodzinne... I później pacjenci spotykają nie lekarzy ale bufonów dla których liczy się tylko kasa... Smutne ale prawdziwe... 10-20% to lekarze z powołania, z podejściem do pacjenta a reszta ..:O

Gość przyszły lekarz
jak zdawalam na medycyne to mialam okazje poznac ludzi i takich i takich - akurat u mnie w grupie prawie nikt nie jest z rodziny lekarskiej i ludzie są w porządku...ja tez nie jestem z rodziny lekarzy, a u mnie w domu raczej skromnie....Boze, w co ja sie wpakowałam...ale owszem masz racje są tez i studenci w ktorych juz widac ten zapęd do robienia kasy kosztem życia i zdrowia ludzi biednych, mniej zamożnych...

Gość asdewsda
przyszły lekarz----> wiem co mówię bo też zdawałam :P było to 5 lat temu, i spora część przyszłych studentów przez egzaminem czekała z rodzicami, słychać był rozmowy tych rodziców i nie trudno było wywnioskować że są lekarzami.... Ale szkoda mi tych studenciaków którzy studiują medycynę tylko i wyłącznie ze względu na rodziców, na kasę itp, a mają całkiem inne zainteresowania..:O A w efekcie ani oni nie śa szczęśliwi ani pacjenci zadowoleni...

Gość przyszły lekarz
ja chcialam studiowac z czystego zainteresowania juz od 5 klasy podstawowki... ale widząc z kim w przyszlosci bede pracowac..szlag mnie trafia i smutno mi...

ja tez sie spotkalam z chamstwem, ale sa i dobrzy lekarze, tylko trzeba na nich trafic, generalizowac nie mozna zadnej grupy zawodowej ani ludzi :) mojej mamie lekarka w szpitalu powiedziala \'pani nie powinna tu byc\' dlatego, ze mama miala zrobione wyniki badan gdzie indziej, bo w tym szpitalu nie chcieli jej ich zrobic :o

Gość no to dobrzeze choc z ciebie
bedzie sensowny lekarz. W kazdym zawiodzie sa chamy i niedouki, alewłasnie lekarze wymagaja dla siebie specjalnych wzgledow . Nie znaja calej prawdy o sobie, bo ludzi w trosce o siebie i swoich bliskich klada uszy po sobie, boja sie - np w szpitalu, gdzie lekarz jest panem zycia i smierci ( i niekoniecznieto zycie ratuje, jest tyle bledów z niedouczenia i, lekcewazenia i nonszalancji.I zero krytycyzmu, conie sprzyja dokształcaniu. Lekarzy nie uczy sie wiedzy o calym organiznimie, tylko wyrywkowo, daja leki , nie patrzac, czy nie szkodza na co innego. Wlasnie o malo co nie zamordowali w ten sposob mego wuja. Ech, nie chce mi sie pisac.