Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magalena11

Moj chlopak szantazuje mnie ze jesli go zostawie to sie zabije

Polecane posty

Gość magalena11

nie wiem co juz mam robic. Probuje odeslac go do psychologa ale nie chce nawet sluchac. Co lepiej zrobic w takiej sytuacji poczekac az w koncu zrozumie i wtedy odejsc czy zostawic go teraz, a jesli naprawde sobie cos zrobi. Caly czas sie z nim spotykam, probuje z nim rozmawiac i przekonac go, ale to juz trwa 2 miesiace a ja juz dluzej nie wytrzymam tego psychicznie!! Co rozbic????

Gość betix
glupie gadanie

Gość magalena11
Ja mam 22 a on ma 31. Ale jakie ma to znaczenie, przepraszam.

Gość olej go

magalena11 Ja mam 22 a on ma 31. Ale jakie ma to znaczenie, przepraszam. ma...mozesz byc spokojna...zwykły szantaz,olewaj jesli go nie kochasz i zmieniaj zycie,jemu po czasie przejdzie...

Gość kolubryna
Ja na twoim miejscu opieprzyłabym go mocno. Powiedziałabym, że ja nie jestem jego niewolnicą i jeśli on ma problem ze sobą, to nie jest to twoja wina ani twoja odpowiedzialność i nie bedziesz z nim z litości. Po czym zadzwoń do jego mamusi (przy nim) i powiedz, ze jej synek grozi ci, że popełni samobojstwo, jak go zostawisz, a ty już nie chcesz z nim być i nic na to nie poradzisz, wiec niech sie nim zajmie. i nie kontaktuj się. Jestem na 90% pewna, ze nic sobie nie zrobi.

35 Bezedury (bezedury@o2.pl) "Ja mam 22 a on ma 31. Ale jakie ma to znaczenie, przepraszam. " Ano takie, że takie jazdy robią sobie nastolatki a nie dorośli ludzie. Z tego wynika, że facet jest zdrowo rąbniety a ty dając się manipulować nie jesteś lepsza od niego Wyjmłem sobie kulkę z ucha POPIERAM NASTOLATKIEM NIE JEST NIC SOIE NIE ZROBI...GŁUPI SZANTAZ KTÓRY SWIADCZY O NIEDOJRZAŁOSCI BADZ CO BADZ DOROSŁEGO FACETA:( SMUTNY KOLES

Gość mialam kiedys chlopaka
ktory tez mnie straszyl, ze sie zabije jak go zostawie. mielismy wtedy po 23 lata. wychodzil z domu i mowil 'zobacz, ide po sznur, powiesze sie!' nie ukrywam, w swej glupocie, mu wierzylam i tak ten bezsensowny 'zwiazek' ciagnal sie kilka tygodni. w koncu nie wytrzymalam i zyczylam mu powodenia w samobojczych zamiarach i poradzilam by linke dobrze dobral aby czasem przez przypadek sie nie zerwala. juz nie pisalam smsa w obawie czy zyje :). olalam. on dzis ma sie dobrze, ma zone, dziecko, od tego czasu minelo juz pare lat... wniosek - zyj swoim zyciem i odizoluj sie od psychola!

Gość magalena11
JAk mam zyc normalnie jak on mi mowi ze zmarnowalam mu zycie, ze jezeli go zostawie i on sie zabije moje zycie nie bedzie wygladac tak jak dawniej. A ja naprawde mysle ze moze mowic prawde- strasznie sie zmienil odkad powiedzialam mu ze chce od niego odejsc- zerwal kontakty ze znajomymi, przestal interesowac sie swoja firma kompletnie, chodzi ubrany prawie jak osoba bezdomna. Przezylam z nim 3 lata i nie jest mi tak dokonca obojetny :/

Gość kolubryna
musisz walic prosto z mostu powiedz jego kumplom albo rodzinie, zeby mieli na niego oko, ale nie zostawaj z nim z litosci; ani dla ciebie, ani dla niego nie jest to dobre rozwiazanie, tylko ty juz zdecydowałas, a on musi sie dopiero z tym oswoić nie on pierwszy i nie ostatni, nie daj się szantażowac, masz prawo decydowac o swoim zyciu

Gość magalena11
powiedzialam jego matce. Ta wywala mnie od dziwek, mowiac ze normalna kobieta nie zostawia mezczyzny w takim stanie. :( :( :(

Gość kolubryna
no to dobrze, powiedziałas i teraz sie wyprowadź, a najlepiej na jakiś czas wyjedź gdzies dalej, zebyś nie musiała go oglądać mamusia prawdopodobnie wyobraza sobie, że jej synka mozna zostawic tylko wtedy, kiedy on o tym zdecyduje - bo niby jak człowiek sie czuje jak sie go zostawi ? zawsze jest w złym stanie; niech sie wali na ryj, grunt że wie, teraz to jest na jej głowie, a ty odejdź

powiadom jego rodzicow o tych planach i powiedz ze z psycholem nie chcesz byc!

Gość kolubryna
mamulka zawsze bedzie po stronie syneczka i bedzie go irracjonalnie usprawiedliwiała, wiec nie oczekuj, że przyzna ci rację skoro jej powiedziałas, to ma zapewniona opiekę i ty możesz sie zmywać, a ją chromol

zostaw go nie marnuj sobie zycia,nie widzisz ze on wykozystuje twoja słabośc?jest juz na tyle doosły ze potrafi sobie sam poradzic,a ze jest nie stabilny emocjonalnie to jego problem,walcz o siebie a nie o zwiazek bez sznas.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tez mialam chlopaka ktory mnie szantazowal, zerwalam z nim pod koniec listopada... przez ponad miesaic utrzymywalam z nim kontakt, czasmai sie spotkalismy,pogadalismy...ale mialam juz tego serdecznie dosyc!!! Bo on mnie caly czas blagal zebym do niego wrocila a jesli nie to sie powiesi! chuj jebany!!! wiecie co zrobilam zeby sie odczepil??? zafundowalam mu wstrzas;P przyszlam na tego samego sylwestra co on tylko ze z miom nowym facetem:) byly szybciutko zmyl sie z tamtad i juz nigdy wiecej sie do mnie nie odezwal...chociaz wiem od znakomych ze sie troche rozpil ale to nie moj problem:P

Gość Uważaj bo jeszcze desperat
cię porwie jak to wczoraj pisali o pewnym przypadku w wiadomościach. Generalnie faceci to idioci! :o

moj ojciec tak samo straszył matke, aż sie wkurzyła kupiła sznur do wieszania prania i kiedy kolejny raz wyskoczył z tekstem że idzie na strych i nie wie czy przyjdzie, to wręczyla mu ten sznur mówiąc "masz tu nowiutki, nieśmigany"; sznur sie zgubił nagle, a od roku gadki nie ma na ten temat...

tylko że tu nie chodziło o odejście tylko o przyznanie sie ojca do zdrady, chciał sie niby powiesic, bo go matka 'niesłusznie" oskarżyła, po czym okazało sie ze jednak słusznie...

Gość gość
wydaje mi się że oni robią to specjalnie , by wykorzystać naszą damską słabość! nie dajmy się !