Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulusiunia

Potrzebna pomoc

Polecane posty

Gość Paulusiunia

Wybieram się na pedagogikę na edukację wczesnoszkolną i przedszkolną mam tam podać oświadczenie o umiejętności śpiewu, mógłby mi ktoś pomóc jak takie coś powinno wyglądać.

Gość Paulusiunia
up

Gość katrina25y
Witaj Paulusiunia. Nie idz na pedagogikę!! Ja do tej pory żałuję 3 lat licencjata i 2 lat mgr. Mieszkam w dużym mieście a nawet tu nie ma dla mnie pracy! też poszłam na wczesnoszkolna i przed. i nic juz rok czasu nie moge znaleać pracy nawet w okolicach, po to studiowalam aby byc jak najblizej domu prawda!? Teraz musze jechac za granice lub robic w sklepie bo tam to ich potrzebują . Potrzebuja bardziej ludzi którzy ucza licealne szkoły lub na studiach chociaż moja kolezanka skonczyla takie cos i uczy... licealne dzieciaki ale w szkole specjalnej za grosze-szukała tez długo. wczesnoszkolna -mała przyszłosc!!

Gość Gasia
Ogrzebuję ten temat bo też potrzebuje takowe zaświadczenie, wybieram się na EWiP na uzupelniające magisterskie (jestem po filologii angielskiej spec. nauczycielska) i nie mam bladego pojecia skąd mam takie zaswiadczenie wziąść... :/ pytałam na uczelni ale mnie zbyli i wlasciwie dalej nic nie wiem oO Może ktoś pomóccc??!!! prosze :)