Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadoma_8

URODA PO OJCU!! KTO JESZCZE?

Polecane posty

Gość Niewiadoma_8

WSZYSCY zawsze mi mówia jaka to jestem podobna do ojca. Ok.. niech tak mówią.. tylko gdyby mój tata chociaż był ładny... to bym się bardziej cieszyła :o No cóż taka uroda :/ Mam po nim: Włosy suche.. szorstkie.. puszyste..grube i gęste.. dłuuuugą twarz..dziwne oczy.. garbek na nosie.. wysokie czoło..stopy (2 palec dłuższy) jak widzicie same złe cechy :o Jeżeli tyle po nim mam to dlaczego nie mam też po nim dużych ust? :P Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała byc podobna do mamy.. nie zmienie tego.. niestety.. Do niej nawet ludzie, którzy zwyczajnie przechodzą mówią, że jest ładna itd itp. My sister jest prawie do niej identyczna :/ Też jesteście podobni do ojców? Cieszycie się z tego? czasem czuje sie jak taki wyrzutek.. :(

Gość per aspera ad astra
Ja też jestem bardziej do taty podobna:P Blond włoski, niebieskie oczy i opalam sie tak jak on na brązowo:P Zupelne przeciwienstwo mojej mamy:P Ale w sumie nie narzekam. POzdrawiam:D

Gość eeewka
ja jestem mix no i co z tego

Gość ja jestem 100 taty
mąz się smieje że jak zetnę włosy to mogę iść za niego do pracy. A czasem mówi do mnie Zenek co masz taką minę. Smieje się ze mnie a on jest w 99.99% podobny do swojego ojca Tak bywa