Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Niewiadoma_8

URODA PO OJCU!! KTO JESZCZE?

Polecane posty

Go艣膰 Niewiadoma_8

WSZYSCY zawsze mi m贸wia jaka to jestem podobna do ojca. Ok.. niech tak m贸wi膮.. tylko gdyby m贸j tata chocia偶 by艂 艂adny... to bym si臋 bardziej cieszy艂a :o No c贸偶 taka uroda :/ Mam po nim: W艂osy suche.. szorstkie.. puszyste..grube i g臋ste.. d艂uuuug膮 twarz..dziwne oczy.. garbek na nosie.. wysokie czo艂o..stopy (2 palec d艂u偶szy) jak widzicie same z艂e cechy :o Je偶eli tyle po nim mam to dlaczego nie mam te偶 po nim du偶ych ust? :P Nawet nie wiecie jak bardzo bym chcia艂a byc podobna do mamy.. nie zmienie tego.. niestety.. Do niej nawet ludzie, kt贸rzy zwyczajnie przechodz膮 m贸wi膮, 偶e jest 艂adna itd itp. My sister jest prawie do niej identyczna :/ Te偶 jeste艣cie podobni do ojc贸w? Cieszycie si臋 z tego? czasem czuje sie jak taki wyrzutek.. :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 per aspera ad astra
Ja te偶 jestem bardziej do taty podobna:P Blond w艂oski, niebieskie oczy i opalam sie tak jak on na br膮zowo:P Zupelne przeciwienstwo mojej mamy:P Ale w sumie nie narzekam. POzdrawiam:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeewka
ja jestem mix no i co z tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem 100 taty
m膮z si臋 smieje 偶e jak zetn臋 w艂osy to mog臋 i艣膰 za niego do pracy. A czasem m贸wi do mnie Zenek co masz tak膮 min臋. Smieje si臋 ze mnie a on jest w 99.99% podobny do swojego ojca Tak bywa

Udost臋pnij ten post