Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obama

Dlugie wlosy sa sexy!!!

Polecane posty

Gość wklej to jakoś porządnie
jak chcesz juz cos pokazac

Gość obama
a ty naucz sie usuwac spacje:O

Gość szokenes
i tak cos nie tak z tym linkiem1!!!1

Gość a ja otworzyłam
:)

Ja też otworzyłam link.. wystarczy jedną spacje usunąć i jest ok ;) Fajna stronka :D

Gość szokenes
niech ktoras wklei dobrze ta strone bo ja mino ze usowam spacje to i tak nic ne ma

Gość to jest ok
oj sorka zle zle

Gość ja mam krótkie włosy
bo w długich wyglądam tragicznie...mój mąż tez woli mnie w krótkich...wogóle bardziej podobają mu się krótkie włosy

Gość obama
Na pewno sa dziewczyny, ktore wygladaja niekorzystnie w dlugich wlosach, ale prawda jest taka, ze mnostwo dziewczyn scina wlosy i wyglada gorzej. Poza tym zazwyczaj jest tak, ze jak komus pasuja krotkie wlosy, tow dlugich wyglada jeszcze lepiej.

Gość ja mam krótkie włosy
a właśnie ze tak nie jest....ja w krótkich włosach (około 5cm) wyglądam fajnie a w długich strasznie...uwierz...sama fryzjerka stwierdziła ze mam głowe i zarost typowy do krótkich włosów...kiedyś mi ie pytała czy miałam długie włosy jak odpowiedziałam że miałam to własnie stwierdziła ze pewnie niedobrze wyglądałam...

Ja miałam różne długości.. od króciutkich do aż do tyłka ;) Tylko, że jakos tak te włosy mi się strasznie pogróbiły i zgęstniały.. niestety :( Teraz aż takich długich nie moge mieć.. Teraz mam za ramiona.. ale i tak fajnie by było gdyby były ładne :P Macie może jakies pomysły na puszyste włosy? Zawsze po umyciu mi stercza w każdą stronę, są sklejone i strasznie szopowate. Wiem, wiem, że to nie temat o moich okropnych włosach, ale juz sama nie wiem co z nimi zrobić.. :(

no faktycznie nie da sie tego wstawić :P A tą spacje to usuń poprostu jak kończy się to 1496131 i przed tym przecinkiem zaraz po tym.

Gość ale się jasno wyraziłaś

Gość EMEROUDE
czesc, ja mam wlosy do tylka ;) mialam ktortkie a raczej kazdej dlugosci... uwazam ze w takich dlugich mi najladniej bo wyszczuplaja twarz chociaz sa ciezkie i trudno z nich zrobic niektore fryzury to i sa zalety takich dlugich wlosow:) np. niektorzy faceci obracaja sie z zdziwienia na dziewczyny z takimi dlugimi wlosami a to juz + :)