Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

i dobrze, zbierz jak najwiecej dokumentacji, bo na komisji lekarskiej to tylko na Ciebie popatrza i na tym sie skonczy, a tak bedziesz miala sie z czego odwolywac :) a to cisnienie w oku to moze byc od wielu rzeczy, nie tylko okulistycznych - tez warto to skontrolowac czesc cream 🖐️

dzisiaj cos u nas nuda wieje :D ale wieczorem sie powinno rozkrecic :P dobrze ze sa nozyczki i nie pozwalaja topikowi umierac na 5 stronie :D

sumienie - wszystko dawno przygotowane :classic_cool: problem tylko w tym, ze niczego nie obiecywalam :D jarek - chyba krem ma duze cycki, bo sie przestraszyl i uciekl :P

obiecalas czy nie... nie wyslizniesz sie no chyba ze sporo tego olejku uzyjesz :p :D ide sobie, poszukam krema po drodze ;) :D

nie znam krema, wiec nie wiem, czy jest ciepla klucha czy nie :) a nawet jesli jest - to co nam do tego ? :P czesc wykrzywiona 🖐️

ależ ja myślałam o hafcie prostym, podobno tym zajmują się stare panny:p:p:p a tak serio to mam ochotę się urżnąć i shaftować cały dzisiejszy dzień, ale po pierwszym piwie mam awersję do alkoholu:o a co do win to zdecydowanie wolę wytrawne Chilijskie:classic_cool:

Gość
co to jest ginekomastia?