Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_posejdon_

Dziwne sachowanie w samotności

Polecane posty

Witam. Mam problem. Często gdy jestem sam w domu, nachodzi mnie ochota na wyładowanie energii poprzez energiczne przemieszczanie się z pokoju do pokoju wykonując przy tym niekonwencjonalne ruchy (podskakiwanie na jednej nodze, udawanie ze moje ręce to skrzydła kurczaka, robienie dziwnych min) i wygłaszając absurdalne sentencje w stylu 'jestem kustoszem' 'znam trzmiela' 'szczekam jak kogut' 'gdzie są moje bakalie?' 'ratuj mojego ambasadora' lub 'krucjata popołudniowa' i 'umiem karmić sowy'. Sam fakt robienia tych rzeczy nie jest dla mnie problemem. Wręcz przeciwnie, kocham to robić. Czuje sie wtedy wspaniale. Mój rzeczony problem polega na tym ze nie wiem gdzie jest moja encyklika i jak długo muszę zaskarbiać sobie przyjaźń Portugalczyków?

Gość
:D :D :D

Gość ladaco.
:D

Co do encykliki to nie mam pojęcia, bo jeśli chodzi o sprawy sacrum to się nie znam... Bardziej na "profanum" ;) Jeśli chodzi o Portugalczyków to wydaje mi się, że możesz się z nimi zaprzyjaźnić od razu :D

Gość Sialalinkaaaaaa
poległam :D

Gość ja mowiee
:D

Gość słabeeeeee
3/10 na zachete :p

Gość jestes chora psychicznie
oko saurona patrzy

Gość scuba
No popatrz, jakżesz się cieszę, bo wiesz, już myślałam, że ze mną coś nie tak, ICD 11 przejrzałam dokładnie i takich objawów nie znalazłam byłam i nieomal już z rozpaczy maiłam polec gdy natrafiłam na ten topic. Ach............więc nie tylko JA :-) cóż za ulga!!! Ja tylko jeszcze dla odmiany lubię postac sobie jedna nogą w donicy na jukkę szepcąc pod nosem - no kochanienka 5 minutek jeszcze i możemy się zwijać....Ona milczy jak zaklęta co doprowadza mnie do nielada frustracji ale wtedy zostaje mi jeszcze dracen a ta jest jakas bardziej rozmowna....

Gość Fjubzdziu bez gaci
Ale czy formy przemieszczania się mają charakter ekshibicjonistyczny, co pozwala na dość śmiałe obserwacje tudzież współintegracje międzyokienno-pokojową? Organoleptyczna masturbacja miedzynarodowej ligi proktologów prawoskrętna z przerwami na siku - wybitnie absorbujący element układanki osobowości jakże niedocenianej, zakamuflowanej w złoty papierek egzystencji. Posejdon! Kup fasolke bez łyka. Portugalczycy uwielbiają nosic kalesony z mikrofibry bezszwowe. Kucanie wtedy wydaje się dziecinnie proste. Zaś akustyka bąków brzmi nad wyraz klasycystycznie. Porto riko, Głalalum pur, Bank KOK khe khe, Głate mala, Zim bulwe, Rio deżawło, Monte dvd, Eskalo ponez, Konsepsion, Peterszmirgrad, Uzbekadłub, Marakesz and kery oke, Alabamabin laden. Stanlej budapasztet, Hej szable w dłoń! Na wiele innych audycji radiowych oraz telewizyjnych zapraszam w kazdy piatek miesiąca w holu Dworca centralnego. Sala B pokój WC bez mycia 25 zł z myciem gratis raz w miesiącu. Dla każdego nowego członka 5 minut dodatkowo free tu tri. Idzcie w z pokoju Posejdona. Bardzo lubi robić kupę pod pianinem. Wybiega wtedy w eforii z rękoma uniesionymi ku niebu w geście triumfu wykrzykujac Allah ahmed hama radza mea kupa.

Gość Kondygnacja
Posejdon, Posejdon, Ty uju. Pracę pisz, bo skończysz na bezrobociu, albo co gorsza - rozdawaniu gazet. hihi

Gość o losie noooo
o kutwa:D :D