Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h35hg352g42g

Zapomnialem o urodzinach dziewczyny

Polecane posty

Gość h35hg352g42g

Jeszcze na poczatku tygodnia pamietalem, ze ma dzisiaj urodziny. Nawet miesiac temu pamietalem i szykowalem niespodzianke. Chcialem wyslac kwiaty przez serwis ktory oferuje takie uslugi. Prezentu nie moglem dac osobiscie poniewaz jestem za granicą. Dzisiaj byla smutna i nie wiedzialem o co chodzi, potem napisala mi na gg, ze musi odejsc od kompa na pol godziny a ja posmutnialem i spytalem dlaczego, a ona, ze ma dzisiaj urodziny i rodzice chca jej zlozyc zyczenia. Az mnie zatkalo. Jak moglem zapomniec. Miala przez to zly humorek i na pewno sie zle poczula. Od razu spytala czy zapomnialem, tylko szczerze ? Nieprzyznalem sie. Teraz siedzi z rodzicami a ja wyslalem sms'a z zyczeniami. Jest dla mnie wszystkim i bardzo mi przykro jest, ze byla smutna i czula sie jakby nic dla mnie nie znaczyla. A tak sie czula bo zapomnialem o jej urodzinach :( Na kwiaty juz za pozno zeby wyslac, przelewy przyjmuja i realizuja do godz 15. a jutro ma imieniny i tez nie zdaze juz aby doszly kwiaty. Nie wiem, moze w inny dzien wysle jej kwiaty bez powodu. :( Zle mi bo poczula sie nic nie warta, nie pokazalem jej jak wiele dla mnie znaczy :(

o matko gdybym miala tak posrane w glowie zeby sie przejmowac ze ktos zapomnial o moich urodzinach to bym se zyly podciela;p

Gość h35hg352g42g
Jestem okropnym czlowiekiem. Jak moglem zapomniec. Kretyn ze mnie.

Gość h35hg352g42g
ktos nie ktos, tylko bliska jej osoba. A to boli jak ktos bliski nie pamieta o urodzinach.

trzeba miec nasrane w glowie i tyle, co to za problem no sory tej;p

Gość przyznaj się wariacie
i teraz wyślij kwiaty na przeprosiny, zawsze najlepiej jest mówić prawdę, TRUDNO, kajaj się, oby tylko takie nieszczęścia się zdarzały, dziewczę na pewno wybaczy (chociaż może nie zapomni :-))

Gość beDeee
chciałabym mieć takiego chłopaka.. nawet gdyby zapomnał tego dnia o moich urodzinach :) powiedz jej jak to było :) chyba prezenty nic nie znaczą w porównaniu do uczucia jakiego ją darzysz..

Gość taka mała lady
zazrosnice juz sie odzywaja!! poprostu zazdroscicie tej dzoewczynie ze ma takiego chłopaka i tyle, bo o was nikt tak nie dba i nie stara sie tak dla was

ale w sumie to sie zachowujesz jak moj facet a ja uwazam to zachowanie za dziwne czyli ze uwazam jego zachowanie za dziwne w sensie, ze uwazam go za dziwnego? łał musze to przemyslec (mam udar sloneczny...)

Gość h35hg352g42g
dzieki za porady. teraz nie wysle kwiatow bo nie dojda na jutro. przelewy przyjmuja do godziny 15 dnia tygodnia. moze wysle w zwykly dzien, bez okazji aby choc troche zrekompensowac. ale to juz nie bedzie to samo :( zle sie czuje na temat swojej osoby i z powodu tego, ze ona smutna byla :(

Gość ja wołam kuraiko
http://tnij.org/kuraiko prześlij jej kasę i przestanie fochy strzelać. Baby tak mają

Gość zalamana87onas
zrob tak ... Dalej trzymaj sie wersji ze nie zapomniales i wyslij jej paczke z jakis prezentem!!! przeciez poczta polska dziala wolno:P

czyli, ze moze ty jestes moim facetem? ale kurcze ja chyba nie mam dzisiaj urodzin hmmm musze to przemyslec, nie urodziny mam w marcu a to dobrze, bo on jest teraz w pracy to by bylo dziwne jakbys nim byl, a mieta jest dobra ;p

Gość taka mała lady
mrau co ty pierniczysz?:P heh... cos mi sie wydaje ze twój facet tak sie nie zachwowuje jak ten chłopak, sorry ale twoja wypowieedz ze w sumie to twoj facet tak samo sie zachowuje w stosunku do ciebie nie przekonuje mnie:D

Gość beDeee
na pewno wybaczy :) no cóż stało się i tyle.. życie toczy sie dalej :)

no w sensie, ze tak rozpacza jak mi przykrosc zrobi. ogolnie to mam udar sloneczny w ram,ach wyjasnienia

Gość zmanierowany krytykant
ale nie przyznajac sie do tego popelniasz jeszcze gorszy blad bo nie pokazujesz jak sie tym przejales

Gość beDeee
zalamana87onas

Gość h35hg352g42g
dobrze zrobie tak. wysle jej jakis prezent. na pewno sie ucieszy. musze pokazac, ze jest dla mnie wszystkim a nie tylko mowic o swoich uczuciach.

Gość madziuniaaaa
Ale na przesyłce jest data nadania;)

czemu ludzie tak przywiazuja uwage do urodzin to tylko okazja do schlania sie;] a ze jest upal, nie powinno sie pic, przykladem jestem ja ktora dostala udaru slonecznego;p

nie ma sensu w to isc. ona i tak wie, ze ja oklamales chyba ze jest kompletna idiotka. nie zlozyles jej zyczen. popros jakiegos kolege, by kupil jej kwiaty i polozyl pod drzwiami jutro. przelej mu pieniadze a sam kup jej prezent

Gość h35hg352g42g
nieprzyznalem sie. chcialem odwrocic szybko karty i powiedzialem, ze chcialem zrobic niespodzianke i zlozyc jej zyczenia w ostatniej chwili kiedy najmniejby sie tego spodziewala. to naprawde bylaby niespodzianka. gdybym sie przyznal, ze zapomnialem o jej urodzinach, to hmmm jeszcze bardziej zrobiloby sie jej przykro. teraz postaram sie to naprawic i nawet jesli ona wie, ze zapomnialem to zobaczy, ze sie przejelem tym i chce naprawic.

czesc unijny test iq :) lepiej wiedziec juz dzisiaj niz dowiedziec sie jutro od innych :)

Gość h35hg352g42g
dzieki krytykant. zrobie jak mowisz :)

lepiej sie przyznaj koles, dobrze ci radze bo dojdzie zarzut ze ja oklamujesz i jestes nieszczery przeciez ona nie jest glupia (?) i wie

h35hg352g42g - tylko tak musze jedna rzecz dorzucic, ze czasem zbytnie zaangazowanie troszke zaczyna denerwowac z czasem, takie wiesz zbytnie staranie sie, chodzi o taka potulnosc i robienie wszytskiego byle zeby nie bylo jej przykro. przynajmniej mnie zaczelo denerwowac i z tego co wiem to jest niebezpieczne;p

Gość weź uspokój się człowieku
przecież to nic strasznego:O Trzeba jej było szczerze napisać to, co nam tutaj a nie pierniczyć:O Nikt normalny by się nie obraził:O Ja nigdy nie dostałam nic na urodziny ani kwiatów i żyję.

Gość h35hg352g42g
nie jest glupia. prymuska na uczelni. jako jedyna zalicza wszystko na 5. spoko, zbytnio potulny nie jestem i nie dmucham caly czas na zimno. od czasu do czasu po prostu musze pokazac, ze zalezy mi na niej i to jest ten dzien.

szczerze ...byloby mi bardzo przykro i nawet gdyby moj chlopak dal mi prezent i przeprosil to i tak bym sobie to zapamietala. to chyba silniejsze ode mnie. blagaj ja