Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wz85

czy wszyscy faceci tak mysla??

Polecane posty

Gość wz85

dwoch facetow z ktorymi sie spotykalam mialo takie zdanie na temat wiernosci: nie zdradziliby swojej dziewczyny nigdy przenigdy, nie ma takiej opcji, nie mogliby spojrzec sobie w lustrze w oczy, meczyliby sie z tym (to bylo powiedziane nie raz i naprawde wydaje mi sie szczerze); rownoczesnie wspomnieli ze nie byliby w stanie wybaczyc zdrady ale jesli juz sa sami, nie maja nikogo, to zdarzalo sie albo mysleli o tym zeby spotkac sie na seks z dziewczyna ktora im sie podobala i widac ona tez cos od nich miala ale!! byla w zwiazku/byla mezatka i to nie jest dla nich problem. Zrobili to z nia albo planowali. Ja tego nie rozumiem... Nie zdradziliby ale nie przeszkadzaloby im ze ktos dla nich zdradza?? Wtedy to nie jest zaden problem?? Ja bym nie zdradzila, ale tez nie ma szans abym spala z czyims chlopakiem albo mezem!! Taki pomysl - to mi sie w glowie nie miesci!! Co myslicie o tych facetach?? Spotykalybyscie sie z kims takim?? bede wdzieczna za powazne wypowiedzi :)

Gość wz85
up up ;/

Gość wz85
up? ;/

Gość ws
wiesz, generalnie to bys sie musiala o to zapytac facetow :D ja mysle ze nie wszyscy tak maja, nie mozna kategoryzowac.

Gość hdtjjjg
a co ci mieli powiedziec ze by zdradzili? zaden sie nie przyzna do tego, ale jak ma tylko okazje i mu stanie to zdradzi

Gość wz85
hmmm dobrze ze mowicie szczerze spotykam sie z takim wlasnie i jego myslenie kloci sie z moja filozofia. jestem przeciwna zdradzie, uwazam to za cos najgorszego. A oni w pewnych przypadkach biora przeciez udzial w czyms czego podobno tez nienawidza. Ich zdaniem to tylko seks, a oni przeciez nie zdradzaja. Ja bym w zyciu nie potrafila ;/

Gość trzeba
Ja podchodze do tego tak,nikt,ani kobieta,ani mezczyzna ,nigdy nie moga moiwc,ze nie zdradza.NIgdy nie mow nigdy. Sa pewne sprawy w zyciu których nigdy nie mozna byc pewnym.Nie mozna byc nigdy pewnym tego jak sie w danej sytuacji zachowamy. Dla mnie bardziej wiarygodni sa ludzie którzy mówią,ze beda STARAC sie aby partnera/ke nie zdradzic. To samo dotyczy jakichkolwiek przysieg.Wole jak ktos mi cos powie,ze bedzie sie starał czegos nie zrobic lub zrobic.

Gość nina blue
popieram nigdy nie mozna byc pewnym sa rozne sytuacje w zyciu

Gość wz85
a Wy zrobilybyscie to z czyims facetem/mezem??

Gość wz85
Mezatka czy czyjas dziewczyna oraz chlopak/maz jest dla mnie niemalze rzecza swieta i uwazam ze nie powinno sie mieszac co czyjegos zycia. Poza tym ta osoba moze pozniej tego bardzo zalowac i mozna jej pomoc zniszczyc zwiazek/zycie ;/

Gość trzeba
wz85 przezyjesz zycie i dopiero na koncu swoich dni bedziesz mogła okreslic czy to co napisałas jest prawda i dostosowałas sie do tego.Teraz zamilcz i nie dyskutuj,bo sama nei wiesz czy kiedys nie zrobisz tego i owego czego sie teraz tak wypierasz

Gość wz85
tutaj nie chodzi o mnie, chcialam poznac sposob myslenia facetow na ten temat