Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaajaa

NOWA FRYZURA!

Polecane posty

Gość takaajaa

Hej, kobietki, czy możecie mi zaproponować jakąś fajną fryzurkę, modną i akurat na lato? Mam włosy gęste, prawie do łopatek i prostą grzywkę. Co byście mi doradziły? w miarę możliwości proszę o linki... z góry dzięki za rady :)

Gość takaajaa
upupu

Gość takaajaa
Dzięki za odpowiedźć :) Widzę, że się znasz na rzeczy :) Ta druga fryzurka bardzo mi się podoba, z tym, że mam falowane włosy, ale i tak codziennie je prostuję, więc da się zrobić :) Twarz mam raczej owalną, regularne rysy. Kolor włosów blond :)

nie chcę mieć zbyt jasnych, platynowych ale boję się też żeby nie wyszły mi żółte :o a te mi sie podobają :) a Ty masz naturalne czy farbowane? :)

Gość ssdaaaaaaaaa
na żółte włosy szampon z płukanka wtedy staja sie platynowe bo plukanka eliinuje kolor żołty

Gość takaajaa
Wiesz co, ja osobiście wolę bardziej złociste blondy, bo do mojej karnacji bardziej pasują :) Naturalny mój kolorek to ciemny blond, a farbuję na bardzo jasny złoto- beżowy blond Garniera. A ten kolorek, który wyszukałaś jest ładny, podoba mi się, tylko nie wiem, jaki masz odcień skóry... Podobają mi się teraz modne obcięcia: z przodu dłuższe, z tyłu krótsze. Pewnie wiesz o co mi chodzi :) Może skuszę się na coś takiego...

Gość ssdaaaaaaaaa
ta fryzura sie nazywa BOB

Gość takaajaa
Tak, bob, zgadza się :) O to mi właśnie chodzi :)

wiem wiem o czym mówisz :) sama mam tak obcięte :D wybieram się właśnie do fryzjera bo mi zarosły. Moim zdaniem jak skrócisz i wycieniujesz to będą Ci się naparwde fajnie układać bo masz gęste. A jak Ci sie kręcą to będziesz wyglądać zadziornie :) podoba mi się jeszze ta http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura10980.htm