Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Greenlentil

Obrazony, milczy, ignoruje....

Polecane posty

Gość Greenlentil

w skrocie, ponad rok temu przyszedl do naszej firmy, biegal za mna, zaprosil na kolacje-odmowilam-flirtowal, kiedy zaczelam sie nim interesowac niestety palnelam glupi kawal na temat jego narodowosci-jest niemcem- i on sie obrazil..akurat odchodzil z firmy wiec przez ostatnie 3 dni nie odzywal sie, nawet sie nie pozegnal. wyslalm smsa z przeprosinami, nie odpisal nawewt. to bylo w sierpniu. przez caly rok czasem wpadal do firmy i zachowywal sie jakbynigdy nic, zaczepial mnie, glosno krzyczal hello, przychodzil do mojego dzialu itp ale zadne z nas nie wspomnialo o tamtym, az mies temu byla impreza firmowa, wypilismy troszke za duzo i zaczelismy sie calowac, aled to nie byl zwykly calus, zachowywal sie jak zakochany, szczesliwy mezczyzna, przez ten czas bral moja twarz w dlonie i wpatrywal sie z usmiechem w moje oczy, cmokal po twarzy, wlosach..trzymal za reke, obejmowal..wsrod znajomych itp..niestety pod koniec musialam znalezc przyjaciolke, ktora akurat miala moje klucze, portfel itp. chcialam ja jak najszybciej znalezc wiec zaczelam ja szukac, wyszlam na zewnatrz..on wybiegl za mna, i zapytal gdzie idziemy -nic nie odpowiedzialam tylko usmiechnelam sie..chcialam ja znalezc jak najszybciej..myslalam,ze on pojdzie zapalic i wroci..on odjechal do domu. bez pozegnania. nastepnego dnia, wszyscy w pracy pytali sie co ja mu powiedzialam,ze sie obrazil bo widzieli go wychodzacego z imprezy...kolega twierdzi,ze musialam mu cos powiedziec...wyslalam smsa czy cos zrobilam nie tak, jesli tak to przepraszam i ze spedzilam milo czas..znow nie odpowiedzial..nic. ignoruje mnie bo...stracil zainteresowanie, obrazil sie..czy co? i czy powinnam zadzwonic? czy cos zrobic?

Gość zona jakich wiele
Nie odzywaj sie!! nie pisz, nie dzwon!!! Swoje juz zrobilas!! Jak zrozumie- odezwie sie sam- a jak nie- to szkoda czasu na niego!!

Gość greenlentil
tylko kurde...co jak ja zaczynam byc zainteresowana?..jej,,chyba lepiej jakby napisal cos w stylu spadaj, nic sie nie stalo albo za duzo wypilismy i tyle. a tak...troche ciagnie mnie do niego. wiem..glupia jestem;)

Gość greenlentil
no wlasnie, dla mnie troche tez..dlatego nie chce mi sie wierzyc,ze 26-letni facdet moze sie tak zachowywac...

Gość a tak przy okazji
a jaki to kawał? :)