Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalii12

Chcę znowu pokochać męża

Polecane posty

Gość kalii12

Jesteśmy cztery lata po ślubie mmay 1,5 rocznego syna, przez 9 miesięcy (do czerwca ) mąż musiał wyjechać i ja zostałam w domu sama. Miałam na utrzymaniu dom, dziecko no i nowa prace , która zaczęłam w styczniu teraz kiedy on wrócił stał sie dla mnie wrogiem -wszystko jest nie tak jak powinno- przyznam , ze podczas jego nieobecnosci wypracowałam sobie plan dnia , którego się trzymałam-miałam do pomocy mamę. Teraz wszystko sie zmieniło - dalej mam te same obowiąki plus jeszcze jego problemy. mam tego dosyc.

Gość 125bbb
iik

Gość zaloz topik okolo 10 rano
jakiegos z dni tygodnia. To dostaniesz wiele rad. Teraz nikogo tu nie ma.

Gość lubie tez
sobota to nie jest dzien tygodnia? a czego??? :O

Gość a dlaczego teraz
Cie drazni? chodzi tylko to, ze burzy Ci rytm dnia? moze oddaliliscie sie za bardzo od siebie?

Gość aniabiona
I cos sie zmieniło?

Rozpamietywanie na kafe nic nie da. Porozmawiaj szczerze i spokojnie z mezem. Samce sa popieprzone, wiec postaraj sie rozmawiac tak, zeby nie poczul, ze masz pretensje. Tak, wiem, skoro moze poczuc sie urazony to trudno. Wcale nie, chcesz naprawiac, nie pogarszac. W koncu ufam, ze zrozumie o co Ci chodzi. Powodzenia. PS Smialo i spokojnie, daj mu poczuc, ze jest kochany.

Gość
Spokojnie laska, jeszcze trochę, a zamoczy w jakiejś niemarudnej i wtedy założysz topik pt. \"Ja go tak kochałam, a on...\"

Gość bliska sercu
ciekawy temat może ktoś się wypowie

Gość tysia w zwiazku 10 lat
Powiem Ci tak jezeli poukladalas Sobie zycie bez niego majac dziecko ( a mysle ze on nawet Ci przeszkadzal ) i jezeli masz mozliwosci finansowe ze jestes samo wystarczalna OLEJ bo zycie jest jedo i nikt Ci nie wroci zycia i chwil z niego . A dzidzia jezeli bedzie mial fajna mame zadowolona i poukladana beztatusia to wyrosnie z Niego albo z Nej najfajniejszy człowiek na ziemi . najgorsze to sie dusic moj brat tak wlasnie mnial .Kobieto odkad sie rozstali sa tak szczesliwi i zalozyli tak udane rodziny pomimo ze maja wspolne dziecko ale to waze rozstali sie jak Gaboi miala 5 lat . tak wiec do przodu i trzymaj sie !! a decyzja i tak zawsze nalezy do Ciebie i Twoich odczuc bo zbyt malo wiem zeby doradzac jak chcesz pogadac to moj meil dzastynka85@wp.pl pozdrawiam .