Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwciaaaaa

ciaza??pytanie..

Polecane posty

Gość oliwciaaaaa

mam takie pytanko, bralam tabsy anty, wzielam 9 z opakowania potem 2 zapomnialam dostalam krwawienie chyba jakos we wtorek wzielam jeszce 2 tab(sama nie wiem po co) i od srodfey nie biore jzu bo i tak mialam zrobic przerwe po opakowaniu, no i wczoraj i przedwczoraj kochalam sie bez niczego i tak sie tylko zastanawiam jakie jest prawdopodobienstwo??

Gość hahahahaaaaa
a później wypisują na kafetefii, że tabletki są nieskuteczne

Gość oliwciaaaaa
ale nie o to mi chodzi.. nic by sie nie stalo jakbym zaszla, pytam z czystej ciekawosci;)

Gość oliwciaaaaa

Gość oliwciaaaaa
chyb a nikt nie odpowie..

Gość ooooooooooooo
To po co się faszerujesz takimi dawkami hormonów skoro nic by się nie stalo...?!!! To jest idotyczne co robisz... I nie zakladaj z laski swojej kolejnego już topiku o tym samym ...

Gość oliwciaaaaa
wlasnie maialm przerwac branie tabsow... a fazerowalam sie po to by nie zjasc w ciaze bo nie bylam gotowa. i tylko pytam nie musisz z pyskiem wyskakiwac:O moze ktos grzeczniejszy sie znajdzie kto bedzie mogl normalnie odpowiedziec

Gość oliwciaaaaa
a topijkow bede zakladac ile mi siew spodoba

Gość oliwciaaaaa
dziekuje ci bardzo🌼:)

Gość nu
oliwcia może Ci się uda i nic z tego nie będzie ,ale pamietaj że anty trzeba brać bardzo regularnie.

Gość oliwciaaaaa
wiem wiem:) ja chyba podwiadomie czekam na to dzieciaatko:P

Ale jak ktoś brał tabletki i chce mieć dziecko to na 3 miesiące przed staraniami powinien tabletki odstawić. A nie tak, że "aaaaa zapomnę sobie dwóch, potem sobie wezmę, a może zajdę a może nie". To są potężne dawki hormonów, które jeszcze się utrzymują w Twoim organizmie a to nie jest bezpieczne dla dziecka.

Gość oliwciaaaaa
ja rozumiem tylko wiem ze jakbym zaszla to tragedi by nie bylo;)

Gość oliwciaaaaa
bylam po prostu ciekwa jaka jest mozliwosc..dziekuje za odpowiedzi:)

Gość ooooooooooooo
Najpierw piszesz że nic by się nie stalo gdybyś wpadla, potem że nie bylaś gotowa a wynik tego jest jeden że zjebiesz sobie organizm takimi dawkami hormonów... sorry no ale trzeba być idiotą żeby brac tyle tabletek na raz przecież logiczne jest że wzięlaś tyle żeby gdyby co to wywolać swoiste poronienie... Nikt tu nie jest glupi... Pamiętam jeszcze ze szkoly jak glupie kretynki braly takie dawki tabsów po seksie a potem zygaly caly tydzień albo krwawily jak opętane...

Gość oliwciaaaaa
ale ja nie wzielam 2 na raz... zle to napisalam

Gość ooooooooooooo
wzielam 9 z opakowania potem 2 zapomnialam dostalam krwawienie chyba jakos we wtorek wzielam jeszce 2 tab-------------------------- ale 9 juz tak?! 15 lat i kręcone wlosy jak nic...

Gość oliwciaaaaa
boze 9 po kolei dzien po dniu a nie na raz:O we wtorek krwawienie dostalam bo zapomnialam wziac 2 tabletek i od wtroku wzielam 2 czyli wtorek i sroda i potem nie.. nie umeisz czytac ze zrozumieniem??:O

Gość ooooooooooooo
A odpowiadając na Twoje pytanie... Jeśli nawet zaszlaś w ciąże to pęcherzyk nie przezyl przy takiej dawce hormonów!!! Ciesz się!

Gość oliwciaaaaa
a wlosy mam proste:O i nie mam 15 lat.. jakas dziwna jestes kobieto:O

Gość oliwciaaaaa
nie ciesze, powiedzialam ze bym sie cieszyla przeciez:O nie uemisz czytac chyba:O

Gość ooooooooooooo
Chyba Ty pisac nie umiesz...! Albo prawda albo teraz chcesz się wylgac żeby nie bylo że taka glupia... Jesli prawda i jeśli dopiero ten tydziń czy tam 2 zaczęlaś brac tabsy to one jeszcze nie dzialają, organizm tak szybko się jednak nie reguluje więc masz jak największe prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży... A zresztą co za róznica... Kurwa... To jest najglupsze pytanie jakie może być... Przy każdym seksie bez zebezpieczenia można zajśc więc po co idiotyczne pytania... Idz do apteki, poświęc 10 zl i kup se test!

Gość ooooooooooooo
Tak... Najpierw się bym cieszyla a później nie bylam gotowa... Zdecyduj się w końcu...

Gość oliwciaaaaa
zle to napisalam. a tabsy biore jzu dlugo i tak mialam teraz po tym opakowanu odstawic

Gość ooooooooooooo
Dać glupim tabletki to robią co chcą...

Gość oliwciaaaaa
nie napisalam ze nie bylam gotowa:O

Gość ooooooooooooo
Test!!! A nie pytania na kafe, my nie siedzimy w Twoich narządach rodnych i nie wiemy czy możesz zajśc zcy nie, czy wogole jestes plodna czy nie, czy tabsy dzialają czy nie...