Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzxyz

Cyz kos pracuje jako....???

Polecane posty

Gość xyzxyz

pracuje ktos jako sekretarka??BO ja moze bede mogla zaczac taka prace ale sie kompletnie na tym nieznam:( odbieranie tel no latwe ale wysylanie faksy??;;/Niby mi szef powie ale boje sie ze niezaczaje i sie pogubie;/ jestem dosc mloda 19 lat i to moja pierwsza taka owazna praca:(:(

Gość ws
sekretarka to powazna praca? :D

Gość xyzxyz
jak dla kogo;/ bo przeciezx jestes odpowiedzialna za wszystkie dokumenty i w ogole obieranie i wysylanie faksow;/ bede musisla jeszcze robic inne rzeczy;/

ja tez sie balam przed pierwsza praca, zreszta przed kazda nastepna tez. Pomysl sobie, ze nie ty pierwsza, nie osttania, rob duzo notatek, podchodz do sprawy spokojnie, bez paniki, jak czegos nie wiesz, to pytaj i duzo usmiechu na codzien. Na pewno sobie poradzisz!

Gość xyzxyz
kurcze najbardziej przeraza mnie praca na kompie i ten faks brrrr BO w tych plikach dokumentach to nie jestem dobra:(

Gość Onaaaaaaaaaaaaa
:D to jak ty chcesz pracowac jako sekretarka jak w tym nie jestes dobra? i nie ludz sie, to nie jest powazne stanowisko :]

raz Ci pokaza jak to zrobic i juz bedziesz wiedziala, ja w kazdej nowej pracy pytam o obsluge faksu, chociaz uzywam go czesto, ale sa to rozne maszyny i zawsze lepiej zapytac, niz przekombinowac z czyms

Gość trew
pisz sobie co masz zrobic zebys sie nie pogubila. a co do faksu to poprobuj kilka razy wyslac do znajomych. ksero tez sie latwo obsluguje, nie mowiac o komputerze (word ,exel, power point i te inne podstawowe programy) musisz tylko poprobowac sama!!

Gość rtrttrtrttrtrtrtrtr
powiezdzie mi.... sekretarka robi wszystkie sprawy papierkowe typu, odpisywanie na maile, faksy , telefony czy ma ona na zadanie takze cos obliczac ? itp ? zawsze byłam bardzo dobra z polaka a tepa jak osioł z maty

Gość xyzxyz
a jak raz mi wytlumaczy a ja i tak nie zrozumien to zapytac kolejny i kolejny raz?? Skoro przecujesz z faksem to powiedz mi czy trudno to zrozumic??

Gość nietypowo tak
:D:D:D:D:D:D:D FAX! Potwór! Bestia! :D:D:D:D Jeden...czasem dwa przyciski :D:D:D....jezusiemaryjo....:D:D:D

Gość xyzxyz
sie zobaczy bo praca tylko na 90% wiec hmm moze 1 moze 2 przyciski ale skad mam wiedziec;/ nigdy nie mialam stycznosci z faksem;/ poza tym czytalam ze komputerowe wysylanie faksow nie jest az takie latwe;/

Gość xyzxyz
nikt wiecej??