Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkaaaaaaaaa

kiedy pierwsze pobolewanie podbrzusza w ciąży?

Polecane posty

Gość zapytajkaaaaaaaaa

cos mnie strasznie niepokoi do okresu mam jeszcze z tydzien a juz od 17dc pobolewa mnie podbrzusze tak jak na @ martwie sie!doradzcie

Gość zapytajkaaaaaaaaa
prosze doradzcie cos

Gość k.u.b.u.s.ia19
nie stesuj sie, ja tez mialam taka sytuacje i w sumie jeszcze sobie wkręcam ż emoże być cos nie tak chcoiaz okres miałam normalnie, a brzuszek to sie może pojawić navet po 5tym miesiacu...

Gość zapytajkaaaaaaaaa
kubusiu ale ja jeszcze nie nwiem czy to ciaza!!! dlatego sie martwie czy sie udalo a jest za wczesnie na test nigdy tak wczesnie nie pobolewal mnie brzuch dlatego sie zastanawiam co to moze oznaczac 17dc to troche za wczesnie na objaw zblizajacej sie @ ???

Gość ooooooooooooo
Nie ma takiej reguly że boli podbrzusze...! Ja sobie nie przypominam żeby bolalo...

Gość ooooooooooooo
Zrób test to sie dowiesz czy jesteś w ciązy a logiczne że skoro chcesz być to zaraz zaczna Ci się i mdlości i zobaczysz że Ci się brzuch powiększa, tak dziala psychika jak się czegos bardzo chce... Test pokaże dobry wynik juz po 10 dniach od zaplodnienia... Wcale nie jest nigdzie napisane że trzeba w dniu spodziewanej miesiączki...

Gość w 17 dc to ty możesz mieć
dopiero owulację i od tego też może pobolewać cię podbrzusze

Gość zapytajkaaaaaaaaa
boli mnie od 17dc do dzis-23dc wiec na owulacje za dlugio zwlascza,ze z dnia na dzien bole sa coraz zestrze i mocniejsze ale i tak musze poczekac na test

Gość k.u.b.u.s.ia19
no włąsnie psychika dużo może napsocic w takim czasie, wiec trzeba odczekac troche a potem zrób test.. powodzenia!:)