Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

ale przyjaciołka.. co o tym myslec? celowo tak?

Polecane posty

sory ze tutaj pisze ale widze ze tutaj jest wiele osob a potrzebuje porady.. boze.. ale sie przejechalam cala przyszlosc poszla w ch*j :/ zaczelo sie od tego ze moja najlepsza przyjaciolka zapewniala mnie ze jej mama zalatwi ze bedziemy razem w klasie biolchemicznemj... bo miala byc w komisji. no i taa zalatwila:/ wszystko niby juz bylo ustalone i ze niby wywalili tych ktorzy nie mieli w podaniu w drugiej opcji wpisanego biolchema ( bo byla druga klasa jeszcze taka ale ją zlikwidowali bo bylo malo podan do niej) ja mialam wpisanego humana. mnie odrzucili ...:/ a ta laska miala gorsze oceny.. norma matka nauczycielka..i na dodatek wsadzili mnie do takiej klasy, do ktorej nie skladalam podania juz mogli mnie do humana wsadzic to te na dziennikarską;| ja sie nie nadaje..;/ (bo taką zrobili zamiast drugiego biolchema) to powiedzcie mi co ja mam o tym myslec tak mnie zapewniali ze 100% juz jestem w tej klasie i wogole.. jak mogla facetka w komisji nie zalatwic:/ i jaki jest sens wpisywania 2 razy ta sama klase? ;/

wiesz,moze cie ten"human" czegos nauczy-np. posługiwania się poprawna polszczyzna ,bo jak na razie kiepsko to wyglada

Gość popieram przedmówczynię
autorko, to co "wypociłaś" tutaj, to jakiś bełkot:O

Gość popieram przedmówczynię
oj ma się czego czepiać:O i nie oburzaj się głupawo tylko przeczytaj raz jeszcze co napisałaś i zastanów się czy sama rozumiesz coś z tego:O

boze cała ta sprawa jest dla mnie pokręcona sama nawet nie wiem od czego mialam zacząć ale wiem ze po przeczytaniu wiadomo o co chodzi..

myslisz ze po przeczytaniu tego czegos mozna zrozumiec o co chodzi:o? jedyne co zrouzmialam ze jestescie jeszcze gowniarzami nic innego

Gość też nic nie rozumiem
mimo, że już trzeci raz czytam. W czym problem? Bo jedyne co wyczytałam, że nie jesteś z koleżanka w klasie... Znajdziesz inne koleżanki przecież Chciałabym mieć tylko takie problemy

ale nie chodzi mi o kolezanki tylko o moja przyszlosc! chcialam isc na biolchema bo potem chce isc na farmacje co mi po jakims dziennikarstwie czy humanie:/ a ona mnie przekonywala ze na 100 bedziemy w tej klasie :/ i co??;/ dupa:/ nawet do tej klasy co mialam jako drugą opcje wpisana mnie nie wziela tylko do najgorszej :/ jakbym wiedziala to bym sobie juz sama jakos dala rade.. tam wszyscy są nazwiskami przyjmowani jak nie dasz w łape to ch*ja masz:./

zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak. Od razu zabierasz zabawki i uciekasz do innej piaskownicy. Skoro cie nie przyjęli na biolchem, to widocznie byłaą z tych przedmiotów kiepska. Więc nie zwalaj na wszystkich winy, tylko spójrz na swoje oceny

Gość dsn
trzeba sie było uczyć :)

poza tym możesz jeszcze napisać odwołanie, że jesteś bardzo zainteresowana właśnie tamtym kierunkiem i prosisz o zmianę. Albo w ciągu roku się przeniesiesz jak będziesz miała wybitne oceny z tych dwóch przedmiotów. Więc w czym problem? Weź sprawy w swoje rece a nie biadol tutaj, że wszyscy źli a ty jedna cacy Poza tym jest takie mądre powiedzenie bardzo sprawdzające się w dzisiejszych czasach UMIESZ LICZYĆ? LICZ NA SIEBIE

wlasnie tak sie sklada ze mialam z biologi i chemi 5 ona miala gorsze oceny i ją przepuscili a dlaczego??? bo mamusia nauczycielka.;] a nawet jeszcze wolne miejsca są a ja tego tak nie zostawie;]

Gość dsn
właśnie możesz jeszcze sie odwołać,albo dać dyrektorowi w łape :D

Gość nie rozumeim dlaczego liczyłaś
na łaskę koleżanki?:O trzeba było wziąć sprawę w swoje ręce, a nie liczyć na kogoś i teraz mieć pretensje:O

Gość i dobrze ci tak
i dobrze ci tak,liczysz od samego poczatku na znajomosci to masz co chcialas, wk...mnie tacy jak ty

jak chcialam brac sprawe w swoje rece to kazala mi sie nie wygkupiac bo juz z gory wszytsko mam zalatwione :|

Gość jestem z miasta - to widac
zainteresuj sie przecinkami

jeszcze nie jest za późno, moja siostra we wrześniu stwierdzila ze chce zmienic klase tz.profil (byla chyba na jakims prawniczym a przeniosla sie na przyrodniczy) poszla do dyrektora powiedziala ze przez wakacje zmienila zdanie i ze w przuyszlosci nie che isc na studia prawnicze tylko na botanike bo ja roslinki interesuja:), napisla podanie i ja przeniesli. wiec ty tez wez wreszcie swoje sprawy w swoje rece, jeszcze nie jest za pozno:) i nie licz na kogos tylko na siebie

Gość .nitka.
Ludzie tutaj mają rację! UMIESZ LICZYC, LICZ NA SIEBIE!

Gość wisz co ....
wcale ci ni obiecywałam, a tym bardziej że załatwi to moja mama

\"wlasnie tak sie sklada ze mialam z biologi i chemi 5 ona miala gorsze oceny i ją przepuscili a dlaczego??? bo mamusia nauczycielka.;]\" - i to świadczy o tym, ze jak masz plecy to masz \'posade\' w tym wypadku w szkole. a ciebie nie oburza fakt, ze mama nauczycielka jej załatwiła tylko, że NIE załatwiła tobie, tym samym ta twoja piątka jest goowno warta także dla ciebie ...