Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała1989

problem natury emocjonalnej w łóżku

Polecane posty

Gość Mała1989

Moi drodzy, potrzebuję porady.Mam wspaniałego chłopaka, kochamy się i bardzo niedawno rozpoczęliśmy współżycie.Jest nam cudownie,miło i przyjemnie ale...... tu właśnie pojawia się problem.Nie mogę osiągnąć orgazmu.Dopiero poznaję swoje możliwości i ciało i na pewno z czasem będzie super,ale narazie czerpię radość z bliskości mojego chłopaka i jest mi wspaniale bez finału.Zupełnie Nie chodzi mi o te kilka sekund ALE O MOJEGO CHŁOPAKA.Wiem że on bardzo przeżywa to że nie może mnie wynieść na szczyt,to go stresuje i odbiera mu radość płynącą z seksu.Widzę to.Im bardziej się stara,im bardziej ja tego chcę dla jego lepszego samopoczucia tym gorzej wychodzi.mam jakąś blokadę.Kółko zamknięte.To bardzo stresujące bo bardzo chciałabym żeby czuł sie męski w moim towarzystwie :/ mimo podniecenia Nawet orgazm łechtaczkowy nie przychodzi kiedy widzę że mój miś na siłę,koniecznie chce dokończyć dzieło i ma przy tym taką skupioną minę.Przecież to nie o to chodzi.Twierdzi że to nie fair że ja mu daje rozkosz a on nie potrafi.Dlaczego on nie rozumie ze to nie jego wina,że wszystko wymaga czasu,że trzeba się poddać chwili,wyluzować i skupić na przyjemności a z czasem nasz seks będzie coraz lepszy?Uwielbiam kochać sie z nim dla samej bliskości i seksu,to już jest dla mnie szczyt rozkoszy. pomóżcie jak z nim porozmawiać,co mu powiedzieć,jak nam pomóc?Moje zapewnienia o tym że jest mi z nim wspaniale chyba go nie przekonują.Kocham go i jego pieszczoty i bardzo doceniam jego starania ale one przynoszą zupełnie odwrotny efekt... Co mam robić?

Gość xxMarry
Moze pod koniec wspolzycia kiedy czujesz sie swietnie a jednak nie mozesz dojsc zaproponuj mu zeby zrobil ci minetke i w ten sposob pomog ci zakonczyc wspolzycie orgazmem. Jesli nie mozesz dojsc podczas stosunku to taki rodzaj orgazmu moze zrobic pierwszy krok. Duzo tez zalezy od stresu ktory czasem mimo ze go nie widac lezy gdzies w podswiadomosci... Twoj pierwszy orgazm lechtaczkowy pod koniec moze cie otworzyc na pozniejsze glebsze i bardziej wyrafinowane doznania podczas "galopowania" :)