Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raduś

Jechać czy nie?

Polecane posty

Gość Raduś

Poznałem pewną dziewczynę na skypie, ona 24, ja 19 lat. Obydwoje mamy kamerki, więc nikt nie ściemnia. Ona pracuje w Anglii, ale wraca na wakacje już wkrótce i mamy zamiar się spotkać. Podobamy się sobie. Ona mieszka trochę daleko, no ale te pare godzin pociągiem się wytrzyma. Mieszka tylko z koleżanką, więc nie ma problemu. Ja jestem prawiczkiem, ona o tym wie i dla niej nie ma problemu. Mimo wszystko stresuje mnie ta sytuacja. Raz, że muszę rodzicom wcisnąć jakiś kit gdzie jadę, a dwa że jadę w nieznane miejsce, do obcej w sumie osoby. Macie jakieś rady?

Gość ona1234
tak,mamy... siedz w domu na du.. i nie bedziesz mial problemu po co ci starsza kobieta...lepiej sobie poszukaj kogos w stosownym wieku...chyba nie myslisz ze jesli nawet...to ona sie zwiaze z o tyle mlodszym facetem...a szkoda zebys sie pozniej rozczarowal.wiec lepiej uniknij tego juz teraz

tej no chlopak chce zaznac seksu czemu go przed tym przestrzegasz to jest przeciez normalne^^

Gość Raduś
Jarek, prośba do Ciebie - czytaj uważnie, ona wraca niedługo do Polski na parę tygodni. on1234 - ja się nie chcę z nią wiązać, chyba Cię pogięło :D

oboje chcecie seksu to w czym problem nie masz 15 lat jestes pelnoletni spedzicie ze soba troche czasu i to wszystko nie widze w tym nic stresujacego

Gość Raduś
Nie no wiesz, mimo wszystko to jest pareset kilometrów ode mnie, parę godzin pociągiem. I to jest mieszkanie w czyimś domu przez jakiś czas, a ona mieszka z koleżanką. Trochę kłopotliwa sytuacja :) Dobrze, bo przynajmniej znamy się już długo i mam pewnośc co do niej, bo gadamy na skypie, tzn. widzimy się na kamerkach, ale piszemy. Bardzo fajna dziewczyna i wcale nie wyglada na te 24 lata. Ja mam w sumie rocznikowo 20 ;)

to jestes w moim wieku ale wiesz albo woz albo przewoz jesli Ci sie laska podoba i chcesz seksu to musisz zaryzykowac, skoro jej to nie przeszkadza...... isc na zywioł raz sie zyje

Gość on_myslicielkl
to po chuja sie pytasz czy jechac czy nie wiazac sie nie chcesz,daleko,obce mieszkanie jak chcesz penisa zamoczyc to poszukaj sobie kogos blisko albo wsiadz w ten pociag i jedz do niej jak zadna blizej cie nie chce a skad ty wiesz ze nie chcesz sie z nia zwiazac?moze ja zobaczysz na zywo i sie dopadnie,nie mow hop...

Gość Raduś
Tak, masz rację jestem taki brzydki, że nikt mnie tutaj nie chce :D uważam, że to byłby dobry początek. Ona wie, że nie uprawiałem seksu jeszcze, ma bardzo luźne podejście, wydaje mi się, że jest idealną kandydatką na rozprawiczenie mnie. Na pewno się nie obrazi jak mi coś nie pójdzie :D a potem będę miał już drogę otwartą do dalszych związków :D

raduś jakiś ty glupi nie do zwiazkow tylko do bezstresowego seksu a to duza roznica;p

Gość El Mariachi
Na 100% na miejscu będzie na ciebie czekało ze dwudziestu dresiarzy, obiją ci morde, okradną, a do całkowitego upokorzenia jeden z nich odleje się na ciebie :o I powiedz teraz chłopie - po co Ci to? Zwal se konia, to ci przejdzie :classic_cool:

Gość El Mariachi
>> ehhh, gdzie się podział seks z miłości... Mocne to było :classic_cool:

seks z milosci to pewnie w moim lozku sie podzial ;]

Gość Raduś
No dobra, wszystko jedno ;p no ale o to chodzi ;) a z wiekiem coraz trudniej jest się przełamać. Ja zaczynałem życie erotyczne w wieku 16 lat, ale dotrałem już prawie do 20-stki, bo się zazwyczaj lękałem jak się na coś zanosiło :/ może to śmieszne, ale nie zniósłbym upokorzenia... a tak to mogę na luzie pojechać i się z nią pobawić :) ona też niczego nie chce, nawet mówiła, że mógłbym mieć dziewczynę, jej nie przeszkadza. Mam w sobie potencjał a przez lęk go nie wykorzystuję ;/ a życia nie zamierzam marnowac ;p

Gość Raduś
Seks z miłości będzie, ale póki co jestem sam, nie szukałem do tej pory nikogo, może to się w końcu zmieni, ale narazie jestem sam i chcę zacząć korzystać z młodości ;)

Gość El Mariachi
Stary, ona ma 24 lata, spała już conajmniej z 5 kolesiami. Jak ty, prawiczek, masz zamiar jej dogodzić? Przecież ty sie spuścisz jak tylko ona się rozbierze :o

no a ja akurat czekalam na faceta ktorego bede kochala i on mnie bo wlasnie to byl klucz do tego zeby sie nie stresowac:)

Gość Raduś
El Mariachi, ale ona wie, że jestem prawiczkiem i jej to nie przeszkadza ;) mówi, że jestem słodziak xD

Gość Raduś
mrau - ja już mam za sobą jedną wielką miłość i narazie mi wystarczy ;p wolę korzystać z życia :P

Gość on_myslicielkl
no to jedz,pobaw sie laska albo z laska,jak tam wolisz,wroc i wtedy odpowiesz sobie na pytanie czy warto bylo nie pojedziesz bedziesz zalowal pojedziesz...tez mozesz zalowac...no ale najpierw sie trzeba przekonac

radus - no wlasnie o to mi chodzi, ze jestesmy przeciwienstwami - ty zeby sie nie stresowac potrzebujesz dystansu a ja potrzebowalam wlasnie przywiazania bardzo silnego kazdy lubi to co kocha ;]

Gość El Mariachi
Słodziak :o Moja rada - jak będzie się zbliżał TEN moment, to 20 minut wczęsniej zjedź na strunie :o

el mariachi ale on ma gdzies dogadzanie jej:o on chce zdobyc doswiadczenie zreszta ona nie ma 5 klat chyba wie co to seks z prawiczkiem i sama sie na to godzi to czym ma sie chlopak przejmowac?

Gość Raduś
Mam wakacje, więc uważam, że nic nie tracę ;) a szczerze się przyznam, że to prawictwo mi ciąży ;/

Gość Raduś
Ten 'słodziak' też mnie śmieszy :D a co do rady to tak robiłem kiedyś na parenaście minut przed zbliżeniem i w sumie działa. Ale przy niej nie będę musiał tego robić, bo ona przecież wie co i jak ;p mrau - gdybym miał ukochaną osobę to też chciałbym z nią pierwszy raz, ale jeśli nie mam to nie chcę już dłużej czekać. Nie mam gdzieś dogadzania jej :) nie chcę jechać tylko żeby jej wsadzić i do widzenia. Chcę fajnie spędzić z nią czas :)

Gość ona87
O Boże. Właśnie kolejny raz przekonałam się, dlaczego wolę starszych facetów. Raduś, jesteś żałosny :|