Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIYYUI77

CZY MA KTOŚ Z WAS W KUCHNI PIEC KAFLOWY I NA NIM GOTUJE ??

Polecane posty

Gość LIYYUI77

TAKI DO KTÓREGO SIE DRZEWO NA PODPAŁKE WKLADA ? NA WSIACH CZESTO TAKIE MAJA LUDZIE..

Gość zdun
moi rodzie kupili dom na wiosce, na spokojna starosc i postawili taki piecyk, mamkuska na nim gotuje i jest ok, probowała nawet piec chlebek i jest niezle. coprawda maja jeszcze butle z gazem a na piecu tylko od swieta.

Gość LIYYUI77
pytam bo wudaje mi sie ze to obciach taki piec i lepiej zburzyć ..

Gość gucio maja klementyna
ja też mam..w sumei moi rodzice:P jaki obciach?? my mamy ten piec, i jeszcze kuchenke..wiec jak nie na tym to na tamtym

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
wcale nie obciach- kuzynka mojej koleżanki z mężem cudzoziemcem kupili sobie w Polsce dom i on kazał w kuchni taki piec zbudować bo gdzieś tu zobaczył i mu się spodobało, teraz jak przyjeżdża to siedzi koło tego pieca i dokłada ma frajdę że hej

Gość LIYYUI77
haha powaga>?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
no naprawdę kominka nie chciał ale właśnie taki piec. a kuchnię zrobili w starym stylu i bossko to wyglada tak z charakterem

Gość I.M.
no fakt troche obciachowo to wyglada,ale widzialam zrobiony nad takim piecem wielki drewniany okap i cala kuchnia tak na ludowo zrobiona,razem wygladalo super.

Gość wiochtrttt
paskudne

Gość dzieweczka z laseczka
my tez w domu mamy taki piec, mieszkam na wsi i tutaj w kazdym porządnym domu powinien być taki oto piec. Z drugiej strony pamietam jak kiedys przeciekal nam piec z c.o i nie moglismy palic. Srodek zimy w domu jak na antarktydzie i ot piec kaflowy sie przydał, w pokoju u rodzicow tez jest taki oto piecyk :) obecnie juz tych pieców nie uzywamy ale mama w zyciu nie pozwolilaby ich zburzyć