Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama 321_23

Wanienka- jaką polecacie?

Polecane posty

Chemical - na poczatku troche corcie podtrzymywalam jedna reka, potem juz nie trzeba bylo:)

Gość niewazna
No dobra... A jak ktos ma prysznic zamiast wanny tak jak Ja to co? :( Może jakieś siedziska czy leżaczki takie są? Bo przecież wanienka chyba mi pod prysznic nie wejdzie... :(

Gość no ja pierdziele no
a nie mozecie pod prysznic wziac gowniarza, umys dupsko i co trzeba i do spania? a wy na temat wanienek elaboraty tworzycie... taniej i szybciej tak!!!

Gość niewazna
Taki standardowy brodzik, rzaden luksus że tak powiem... Ale wanny tam nie wcisnę, a nawet jesli to nie będe miala dostępu do dziecka wtedy... Jakies rozwiązania na taka sytuacje są? :(

Tak są właśnie podkładki do kąpieli i dla takiego dziecka możesz napuścić do brodzika wodu- dużo nie trzeba. Co za problem??

Gość niewazna
No można niby wziąć go z sobą pod prysznic czy jakoś tak i umyć i super ale... woda może byc za gorąca... Poza tym nie moge czekać aż sie wytrę i ubiorę żeby ubrać dziecko bo sie zaziębi przecież... a mokra latac tez nie będę...

Gość niewazna
A moglabyś znaleźc np na allegro i pokazac jak takie coś wygląda? bo nie mam pojęcia? :)

Gość niewazna
a te na stojaku to fakt, wiem że są, mają takie stelaże ale szczerze mówiąc dlatego jest prysznic że lazienka nie jest zbyt duża... I postawienie tam jeszcze takiego mebla juz wogóle ja zagraci... :(

Gość niewazna
I czy na takiej podkladce, leżaczku można dziecko od samego początku kąpać...?

Gość jupi jup

Gość bez udziwnień
zwykła prosta. Tak jak pisze Kasia C - chcesz zaoszczędzić kasiorki a i jeszcze nerwów słuchaj rad doświadczonych. Ja w ciaży chcialam kupic fishera byłam napalona jak nic- bo nowa elegancka z bajrami.... ble ble. Dostałam od kuzynki zwykłą wanienkę i chwała jej za to. Synek już od 5 msc kąpał się ze mną w dużej wannie - kupujac fishera napewno wkurzałaby mnie ta wkladka. Im prościej tym lepiej- uwierz :D

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Ja polecam wanienkę Tippitoes. Rewelacyjnie wyprofilowana, dziecka nie trzeba podtrzymywać (oczywiście na początku, dopóki nie trzyma jako tako główki trzeba), można siąść obok dać zabawki i zerknąć w gazetę czy wypić herbatę jak maluch lubi się moczyć. Nam służyła do 8 miesiąca, mały po prostu wstaje i potyka się o wypustkę. Naprawdę udany zakup.

ostatnio widziałam wanienkę z feretti,jest ona wbudowana w komodę, w której są szufladki w które można wsadzić przyrządy do kąpieli itd, wszytko mamy pod w zasięgu ręki. super.

Gość GOŚĆ890
My córkę kąpaliśmy w zwykłej wanience na stelażu. Bez kółek, półeczek na kosmetyki, bez odpływu. To był dramat, mąż musiał ją nosić z wodą, przesuwać się nie dało po pokoju, zawadzała... A sama wanienka nie mieściła nam się ogólnie w łazience. To było 5 lat temu. Teraz przy synku byliśmy mądrzejsi :) Zainwestowaliśmy w wanienkę z przewijakiem Chicco - Cuddle&bubble. Jest z półeczką i organizerami, wieszakiem na ręcznik, ma odpływ z rurką, kółka, regulowana wysokość (mąż jest dość wysoki, a ja niska, więc dla nas to ważne). Nie zajmuje dużo miejsca i w dzień pełni funkcję przewijaka. Można nawet cały stelaż szybko złożyć. Bardzo polecam zastanowić się przed kupnem nad tym czy patrzeć na niską cenę i męczyć się przez dobrych kilka mcy czy jednak wydać więcej i mieć wielofunkcyjny mebelek i codzienne zadowolenie z czynnośc****elęgnacyjnych i kąpieli :))