Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajt

zdrada

Polecane posty

Gość ajt

boje sie z kims zwiazac bo boje sie zdrady. mialam dwoch facetów. obaj mnie zdradzili. treaz mam wrazenie ze tak juz bedzie do konca zycia. albo za duzo kafeterii czytam albo oszalalam.

Gość nowa w mieście
ja od kilku dni jestem w duzo wiekszym miescie, niz w ktorym sie urozilam, no i troche jestem w szoku, panny tak wylansowane chodzą wieczorami, jak ulicznice, a kolega stwierdzil, ze wieczorami ida do klubow podrywac bogatych facetow...a faceci nie wiąża sie, bo po co skoro co noc mogą miec inną... a dziewczyny maja po 3 facetow, bo muszą miec na ciuchy i kosmetyki sumują same dziwkarstwo i kyrestwo, gdzie tu milość, szacunek, wierność?????????????????????????????????

Gość ajt
no wiec własnie... a zdrada tak bardzo boli :(

eeee ja nie wiem, Nowa, w jakim środowisku ty się obracasz, bo jak żyję, nigdy nie zaobserwowałam tego zjawiska na taką skalę żeby zwątpić w to, ze są normalne związki :-o jasne, ze część ludzi zachowuje sie w opisany przez ciebie sposób, tak było, jest i będzie, ale nie szalejmy ze stwierdzeniem, że to tendencja dominująca ;) poza wszystkim, człowiek może i jest monogamiczny, ale seryjnie, a zdrada to koszt wliczony w cenę. będzie dobrze :) (acha, wiem jak boli zdrada)

Gość nowa w mieście
wiem jak zdrada boli, oj wiem:O teraz mam zamiar zając sie kariera i ukladaniem zycia, ale cholre jestem sama, a nie chce, musze zastapić ta tesknąte innymi uczuciami, ale jak to zrobic? praca nie zastapi milosci, pocalunkow, czulości..:P a ile masz lat?

Gość ajt
20. rok temu mieszkalam za granica. wrocilam dla milosci mojego zycia :) po czym dowiedzialam sie ze spal z polowa moich kolezanek. pozniej zwiazalam sie z kolega ktory pieknie mi mowil o milosci.. ze moj byly to dupek, ze on mi tego nie zrobi... i po 4 miesiacach zrobil ;/

Gość nowa w mieście
nie -ja, wiesz jeszcze wielu znajomych to ja nie mam, ale tych co mam (ludzie na poziomie, wyksztalceni) tak mowią, malo tego widzialam co robią, w wekend na panienki i odwrotnie, ale wiesz to co napisalas to jest bardzo budujace przynajmniej dla mnie, bo juz na serio zaczelam watpić, ze ktos bedzie chcial dziewczyne z zasadami, no bo ostatnio spotykam facetow, ktorzy po kilku spotakaniach jak nie dostana tego co chca to się zmywają, wiec juz zaczelam watpić, czy sa faceci z takimi pogladami jak ja...

takie czasy, co tam związek, nastala era tzw. fucking friends :O czyli pieprzacych kolegów :O ludzie nie mają czasu na milosc

Gość nowa w mieście
nie dołuj mnie!!!:O tak wszedzie koledzy i każdy ma po kilku partnerow seksualnych, ludzie zastanowcie się...:O

Gość zmanierowany krytykant
wielki mi dramat. lepsze to niz nudne zwiazki, imieniny u tesciow, patologiczne rodziny i pozwy rozowdowe po 25 latach.

Gość ajt
to ja wole nudne zwiazki w takim razie.

Gość nowa w mieście
to ja juz tez wole nuuudny związek:)

Gość ajt
w jakim miescie jestes nowa?

jesli do tego lubicie nudne zwiazki lesbijskie to nie macie problemu :)

Gość nowa w mieście
w stolicy:) a ty krytykant nudzisz się co? zadna panna nawet na jedną noc cię nie chciala? to dopiero musisz byc nudny!:P

zadna panna nawet na jedną noc cię nie chciala? ja nie jestem lesbijka :)

Gość test ravena
szukasz pracy? -- wzbogadz swoje CV test ravena Rozwiaz test i wzbogac swoje CV