Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyllka

Dr Jarliński - Wrocław

Polecane posty

Gość tyllka

Zbieram opinie o tym lekarzu. Będę wdzięczna za każdy sensowny post.

Gość taka tam+++
bardzo dobry chirurg plastyczny i bardzo przyjemny

Gość taka tam+++
pare lat temu byl moim lekarzem prowadzacym bylam zadowolona z efektow pozdrawiam i zycze powodzenia jeszcze jest paru dobrych lekarzy zalezy co chcesz robic

Gość taka tam+++
ja mialam dermabrazję i bylam zadowolona slyszalam ze wykonuje sporo zabiegow wiec ma wprawe :)

Gość taka tam+++
co do jego obejscia to nie masz o co sie martwic jest bardzo przyjemny i napewno nie bedzie wykrecal sie od odpowiedzi to jest jego praca i zna sie na niej. a co do mnie to sa efekty ale mialam calkiem inny zabieg napewno jak pujdziesz na wizyte to nie bedziesz miec watpliwosci a jak cos to jest pelno lekarzy i zawsze mozesz zmienic powodzenia

Gość taka tam+++
ide spac powodzenia milych snow i nie martw sie bedzie dobrze

Gość betania
hej dziewczyny A czy Jarliński operuje powieki..?? szukam we Wrocławiu dobrego lekarza,ktory robie plastykę powiek.Pozdrawiam:)

Gość alyniska
tak moja kolezanka robila u niego powieki i wyglada super

Gość justynetka
czesc :) ja chcialabym u niego zrobic piersi,za tydzien bede miala konsultacje:) moze ktora z was u niego sobie powiekaszala ?:) i chce sie podzielic wrazeniami??:) acha cena ;) pozdrawiam

do Justynetki... Ja rowniez chce przyjechac do Wrocka :) na powiekszanie piersi, ale nie wiem ktorego lekarza wybrac. Mam wielka prosbe. Dasz mi znac jak przebiegla Twoja konsultacja z tym lekarzem, jakie wrazenie odnioslas itp... Bylabym Ci bardzo wdzieczna P.S. Napiszcie o innych chirurgach godnych uwagi. Prosze

Gość Shy Shy Shy
No i jak te piersi ? Powiekszone ? ;) Ja chce zmniejszyc. czytalam duzo dobrego o tym lekarzu tylko troche sie boje, czy jak ktos sie zajmuje wszystkim, to czy we wszystkim jest dobry. Wiadomo ze biust sie inaczej operuje niz powieke czy ucho.

Gość do shy shy shy
Akurat pan doktor Jarliński jest wyspecjalizowany w biustach ;) znajdź sobie jego stronke w necie i poczytaj przebieg kariery medycznej. :)

Gość Kasiek515
Co do dr Jarlińskiego, to słyszałam o nim same superlatywy. Ponoć robi niewielkie piersi, ale za to piękne. Trzeba go długo namawiać na większy żelek. Na przykład taki dr Niemkiewicz robi duże ale często niezbyt ładne i do poprawki. Ja wybrałam Jankiewicza :) Termin mam na kwiecień.

Gość zainteresowana77

Gość Zapraszamy
Zapraszamy na Forum www.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. 900 dokładnie opisanych tematów .7000 postów. Nie piszemy o bzdurach tylko o konkretnych rzeczach. Kiedyś Ty szukałeś informacji teraz Ty pomóż innym i opisz swoją historię i podziel się swoim doświadczeniem. Denerwowałeś się nie mogąc w gąszczu rozmów dotrzeć do interesującej Cię wiedzy...teraz na www.feelbeauty.eu/forum masz wszystko w przejrzyście ułożonych tematach. Chesz porozmawiać o wszystkim i niczym? Znajdziesz dział dla siebie!

Gość zainteresowana77
kasiek jak długo czekałaś na termin jak będziesz po to napisz proszę,zastanawiam się też nad powiększeniem ale się boję WROCŁAW MI PASUJE MYŚLAŁAM O NIEMKIEWICZU ALBO O JARLIŃSKIM