Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry cherry body

ile z Was zaszło w ciążę bez pełnego wytrysku

Polecane posty

Gość cherry cherry body

ile z Was drogie Panie zaszło w ciążę bez wytrysku?? bo tak w większosci tematach pisane, że przez petting można zajśc i że ten płyn przed wytryskiem-ejakulacyjny.. i tak się zastanawiam ile z tego prawdy a ile tylko obaw i zmyślonych historii \"znajomej koleżanki\".... Bo ja rozumiem, jak pękła gumka, \"spóżniony refleks\"...

Gość cherry cherry body
no i wiadomo wszędzie pisane jest że "możliwe zajście w ciąże"...ale ile z Was tak naprawde zaszło w taki sposób... zastanawia mnie to,bo jest w pierona takich tematów, wiele z nich przeczytałam, a w zadnym nie ma końcówki..ze jestem w ciąży ..raczej są "JEST MAM OKRES".

Gość aga1aga
znam dwa takie przypadki. :)

Gość my uzywamy naturalnych
metod antykoncepcj tylko, czyli kalendarzyk - i w dni plodne stosunek przerywany. Jak do tej pory bez skutkow ubocznych. Oczywiscie istnieje mozliwosc, ze ktores z nas jest bezplodne ;)

Gość cherry cherry body
aga1aga ...w tym swoj, czy koleżanka koleżanki ??

Gość aga1aga
najbliższa przyjaciółka. dużo rozpaczy z tego było, zawsze uważali i to była ostatnia rzecz, jakiej się spodziewali. oprócz tego kolega i jego narzeczona, również po trzech latach sprawnego (!) przerywania... wpadli.