Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ala39

Syn gej?

Polecane posty

Chodzę od wczoraj jak w amoku. Wróciłam po południu z działki troche wcześniej bo pogoda zaczeła sie psuc. W domu został sam - jak myslałam 19-letni syn. Wracam więc, otwieram drzwi, ale w domu cisza. Nikogo nie słychac. Zagladam do pokoju syna, a on lezy pół nagi z chłopakiem na łóżku i się z nim całuje. Myslałam, że dostane zawału. Pierwszy raz od dawna nie wiedziałam, co powiedzieć. Zerwali się z tego łózka, kolega syna (znam go!) poszedł do domu, a syn zaczał tłumaczyć, że to była głupota, zrobili to spontanicznie. Nie wiem cholera co mam o tym myśleć. Przy młodym kręciły się do tej pory same dziewczyny. Było ich przeciez kilka. Nigdy nie miałam nic do gejów, ale boje się, że syn zejdzie na \\\"złą drogę\\\". Nie jestem matka która jest w stanie wyrzec się dziecka tylko dlatego, że woli chłopaków, ale boje sie tego, ze może być przez swoja inność traktowany źle. Wiecie jacy tolerancyjni jesteśmy. Zostawić młodego w spokoju i czekać na dalszy rozwój zdarzeń czy może prozycisnąc go, pogadac? Może tego potrzebuje. Sama nie wiem co robic. Pomóżcie.

Porozmawiaj z nim.Wiem co przezywasz.Ja tez mam syna i czasami mysle jak bym sie zachowala gdyby w przyszlosci okazalo sie ze ma takie sklonnosci.Tez nie mam nic do gejow ale to sie tak mowi dopoki nie dotyka to nas samych.Moze to byl tylko wyglup?!Porozmawiaj z nim,spokojnie,delikatnie bo tego wymaga ta sytuacja.Jemu chyba tez nie jest latwo w tej chwili.Powodzenia.I nie zmieniaj go na sile.

Jest młody,eksperymentuje.Dzieciaki robią różne głupoty.Mógł zrobić to z ciekawości,albo jest bi,ale wlaśnie homo.Nie zmienisz go. Rozmowa? na pewno.Zapytaj go wprost.

Jeżeli chcesz rozmawiać na ten temat, to tylko po to, żeby w razie czego okazać mu swoje wsparcie. Jeżeli chcesz zmieniać , licz się z tym, że możesz strać syna lub a najleszym razie- kontakt z nim.

Gość lslslslslslsls
Raczej zacznij się oswajać, że on JEST gejem. Kobietom zdarza się eksperymentować i lizać się z koleżankami. Jak robi to facet - to raczej ma takie właśnei skłonności.

Zgodzę się z lslslsls...mężczyźni hetero są raczej negatywnie nastawieni do gejów ( przynajmniej ci z którymi rozmawiałam na takie tematy)i nie wydaje mi się, żeby tego typu sprawę traktowali, jako żart.

Gość ogniomaster
ja pierdole ale wtopa, współczuje

Nie, nie chcę go leczyć. Co za pomysł?! Chce pogadać i dowiedzieć sie prawdy. Ale to nie jest takie łatwe jak się może wydawać. Nie wiem jak się do tego zabrac. Mam go wprost zapytać? A co jeśli zaprzeczy i nic nie powie? Mamy raczej dobry kontakt. Zawsze rozmawialismy o jego dziewczynach, wiedziałam z kim się spotykał, poznawałam je w swoim czasie. Ten kolega bywał u nas od kilku miesięcy. Nie miałam jednak powodów żeby cos podejrzewać. W nerwach powiedziałam synowi, że nie chcę go w domu więcej widzieć. Wiem, że to głupie. Od wczoraj syn mnie unika, rano odezwał się raz, a potem poszedł na trening który skończył sie 2 godziny temu, a go dalej nie ma.

Zacznij rozmowę, jeżeli będziesz pewna, że potrafisz zaakceptować prawdę. Powiedz mu wówczas, że kochasz go i szanujesz bez względu na orientację seksualną i że zawsze może na Ciebie liczyć. Nie wiem! To jedyne, co mi przychodzi do głowy. Myślę, że Twojemu synowi jest ciężko i potrzebuje wsparcia.

Gość jest gejem
co ma s e tłumaczyc tylko ze mu wstyd przed tobą teraz

Gość Judaszka
Jak sie sprawa skończyła? Miałam kiedys podobny problem.

Gość tak jakby ja
a nie przyszlo wam do glowy, ze a. to moze byc provo b. mlody juz sie calowal z dziewczyna, a jego kolega - nie? i chcial mu pokazac? (blagam, nie rozmazujcie mnie cienka warstwa po asfalcie, ja tylko gdybam ;) )

Gość nowy nick 0/10

Gość tak jakby ja
nie mow za mnie, Jadziu :P kiedy bylam w szczeniecym wieku, roznych rzeczy sie probowalo :P:P

Gość Judaszka
Pierdzielicie głupoty! Przyłapałam kiedyś mojego młodego. Nie tylko się całował. Chciał spróbować jak to jest. Potem widywałam go już tylko z dziewczynami, chodził z kilkoma. Od 2 lat ma żonę i maleństwo.

Gość Nawet jakby był gejem
świat niezawali się, najważniejsze,żeby był dobrym człowiekiem.

Gość Judaszka
Dla wielu to się wyklucza.

Gość samotny romantyk
.

Gość gość
jeśli sie onanizuje na widok penisa i lizal by go gdyby mogl to juz gej czy nie....?...calowania i analu nie chce nie pragnie nie Kreci go....