Alcia287 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Witam. Mam takie pytanko. Poniewaz rozpoczełam branie tabletek antykonc i dzisisj wzięłam drugą tabletke. Niestety zorientowalam sie dzisiaj ze jesli mam je brac 21 dni a pozniej mam wystapic okres to wypadnie on dokladnie na mój wyjazd nad morze;-( nie chce tego wiec zastanawiam sie czy nie lepiej odlozyc tabletki i zaczac je od sierpnia(wtedy tez moj cykl bedzie po staremu) tylko co wtedy zrobic z tymi dwoma brakujacymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 6, 2008 weź bez przerwy dwa opakowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe552 0 Napisano Lipiec 6, 2008 słyszałam, że łączenie opakowań na początku brania hormonów jest niewskazane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcia287 0 Napisano Lipiec 6, 2008 w takim razi jesli wezme dwa opakowania( bez tej przerwy 7 dni) to kiedy wystapi okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcia287 0 Napisano Lipiec 6, 2008 w takim razi jesli wezme dwa opakowania( bez tej przerwy 7 dni) to kiedy wystapi okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alma_Rey 0 Napisano Lipiec 6, 2008 jak skonczysz drugie opakowanie powinien sie pojawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcia287 0 Napisano Lipiec 6, 2008 bardzo dziekuje za odp;-)tylko prosze doradz mi...czy lepiej je teraz odstawic i zaczac brac od sierpnia jak wroce czy jak juz zaczelam to je brac i wziasc od razu 2 opakowania bez tej przerwy 7 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 6, 2008 jest możliwe że jak będziesz brała dwa opakowania bez przerwy to wystąpią plamienia, ale t nie ejst powiedziane że na pewno, ja bym brała dwa opakowania naraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcia287 0 Napisano Lipiec 6, 2008 wielkie dzieki;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alma_Rey 0 Napisano Lipiec 6, 2008 ja tez bym brala na raz .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvnmbbm Napisano Lipiec 7, 2008 ja bym też brała 2 naraz, bo jeszcze znad morza wróciłabym z dodatkowym bagażem i co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach