Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

cóż może mi piszczeć w starej torbie?

Polecane posty

A bramki piszczą.. widzisz to jest praykład jak nie należy zadawać pytań. :P Może jakiś element sie elektryzuje tak że te bramki na to reagują.

kretynów trzeba załatwiać tupetem. Też mi się to ze dwa razy zdarzyło, i jeszcze zrobiłam awanturę, że bramki mają zepsute, narażają klientów na stres i przykrości i że to się do tefauenu nadaje ;) Gorzej, bo mi hamulce coś piszczą...

puszczają też, niestety, zwłaszcza gdy smaruję whiskaczem ze sprajtem ;)

Nie lubię zarostu.. :) Piesek to suczka, pudelek szefowej.. przepadam za nim z wzajemnością .. Choć jedna suka mnie lubi.. :D 🖐️

A nie wkleił się tam gdzieś kawałek jakiegoś zabezpieczenia? Mnie tak piszczał kod od jakiegoś kremu zapodziany w podszewce.Przejrzyj dokładnie. A to torbiszcze od płaszczydła?

sory, że się wtranżalam, ale jak słyszę pudelek to mi się przypomina Pusia z "Kogla-mogla" i jej właścicielka...mój najlepszy przyjaciel załatwia pudelki jednym machnieciem łapy :P

u mnie jeden kolega nazywa sie Torba......ale jego stara nie piszczy:)

Gość wąż od pralki
pasek magnetyczny gdzieś wklejony :)

obejrzałam wnętrzności i wyciągnęłam wnioski :classic_cool: po jaką cholerę noszę tyle niepotrzebnych szpargałów? 😭 i mnie potem kręgosłup boli :O niestety, żadnego luźnego ani przyklejonego rzekomego paska nie namierzyłam... moze to jakiś kosmetyk mi piszczy? czy mam zerwać wszystkie paski kodowe ze wszystkiego? 😠

Po co ze wszystkiego ? Ja bym gdzieś gdzie piszczy bramka sprawdził co dokładnie piszczy. Po namyśle... no tak ja nie noszę torebki.. :D

U mnie piszczał telefon :D:D:D ale nie poddałam się i nie przestałam robić zakupów :D