Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fernandaII

alkohol przedluza stosunek?

Polecane posty

mam pytanie dlaczego gdy kochamy sie z mezem i jestesmy pijani a wszcegolnosci gdy on jest pijany to bzyka mnie cudownie dlugo i mocno tak jak lubie a gdy jest trzezwy to wlozy, troche w srodku posiedzi ledwo sie porusza a na ost 5 sekund pchnie mnie porzadnie 4 razy- doslownie 4! i koniec? ona ma 26 lat czy moze byc to jakas choroba?

Gość errrtre
raczej normalne alkohol trochę go znieczula, dlatego może częściej i dłużej

Gość dejziii1
po alkoholu jest tak zawsze

Gość errrtre
częściej=mocniej

Gość molizzue
maż ???????? i tak traktować żonę ?????? wiesz, seks jest ważny... chyba za mało o tym rozmawiacie skoro są problemy, nie powiedziałaś jeszcze mężowi, że pchnięcie 4 razy nie starcza kobiecie ( no czasem starcza ;) )??

Gość farnandaII
no wlasnie wiem ze le robie udajac ze mi dobrze ale jakos boje sie go urazic wiem ze ta sfera zarowno u kobiet jak i u mezczyzn jest wrazliwa na takie uwagi. powinnam kupic jakas masc na przedluzenie stosunku czy co? to dziala? a moze byc tak ze on pozniej zostanie impotentem? pytam sie o to bo boje sie wiem ze dla facetow to straszne ja przezyje oczywiscie bo go kocham

Gość acha jestesmy
2 miesiace po slubie a co gorsze bo jest wiele sterotypow o mozliwosciach latynosow, on jest latynosem hehehe