Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

błędna data na umowie z biurem podróży !!! Help

Polecane posty

w przyszly wtorek jade do Grecji a na umowie wystapil błąd w mojej dacie urodzin zamiast 83 wpisali 84 i co teraz ??? dopiero teraz zauważylam ,również w ubezpieczeniu z Itaki które przyszlo do domu mam błąd:( JEST NORMALNIE MOJE IMEI I NAZWISKO A ZLA DATA urodzin czyli rok inny niż w paszporcie :( co mi radzicie zrobić ?? myślicie ze jak tak to zostawi to puszczą mnie na lotnisku ??ktoś sprawdza te dane HEEELP

Gość zadzwon do biura

tak mówisz ,mam nadzieję ze to jakoś odkręcą ,jutro tam podjadę do tego biura :(

Gość mandziaaaaaa
idz jak najszybciej tam bo mozesz mie problemy na lotniskach badz w hotelu... wyjasnij spraw niech zalatwia to!

no masz rację :( tyle że ja mogę tam iść dopiero jutro .....myślicie że mogę mieć duże kłopoty w związku z tym że będę to poprawiać dopiero na tydz. przed wylotem ??? baardzo mi na tym zależy abyście mi odpowiedzialy ,załatwial ktoś coś takiego ??? maaandzai -myślisz że da rady to załatwić na 7 dni przed wyjazdem ??

Gość blada twarzyczkka
Nie martw się nic- idź do biura podróży i żądaj zmiany danych na prawidłowe- to z ich strony wystąpił błąd i oni musza go naprawić. Nie panikuj, będzie dobrze

blada twarzyczka --dziękuję kochana ,tak się przejełam tą poprzednią wypowiedzią ale jutro muszę to odkręcić ,koniecznie ...

Gość DDDDDDDDDDDDDDSSSSSS
cameron ja zamiast rocznika 87 mialam 78 xD D

Gość wakacyjnna
A gdzie jedziesz konkretnie?

no i co ?z tym rocznikiem 78 pojechałaś czy żartujesz sobie ,hm?? naprawdę ?? jak to rozwiązałaś ??? ja jadę do Grecji na Chalkidiki