Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim

Definitywn wymarsz Psedłonima.

Polecane posty

napisz teraz dlaczego fajnych, nie bedziesz miał powodów by przedłużać to zawodzenie:D

Gość Psedłonim
Zaraz, Doprawdy, przed chwilą byłem przedmiotem Twojego docinku w związku z czasem trwania mojego odchodzenia. A teraz sama mnie kusisz, żeby dalej przedłużać...

Psedłonim dziękuję i wzajemnie jak mam rozumieć, ze znajdę sie na liście tych sympatycznych poznanych przez Ciebie równie sympatycznego kobiet, czy tak? :classic_cool: obym nie przeoczyła tego faktu!

Gość Psedłonim
Jak najbardziej, Palola. Trzeba Ci wiedzieć, że ogromnie lubię pyskate kobiety. :-)

"Może kiedyś jakoś gościnnie napiszę, dlaczego fajnych." tego faktu nie chciałabym przeoczyć ;-)

nie zachęcam cie by przedłużać- ilez można?- namawiam do efektownego zakończenia...byle dziś!:P

Gość Psedłonim
A zeznaj szczerze, Palola, dlaczego Ci tak zależy na mojej opinii, skoro nie chcesz przeoczyć? Czyżby moje stanowisko w wiadomych sprawach jednak Cię jakoś przekonywało?

Gość Psedłonim
Nie, p. Justynaaaa. W całej mojej historii miałem jedynie dwa czarne nicki, których jednak praktycznie nie używałem.

Psedłonim, naprawdę podbudowujesz moja wiarę we własną kobiecość bo niektórzy postrzegają mnie tutaj jako grzeczną i pokojowo nastawioną kafeteriankę, a każde dziecko wie, ze taka kobieta jest co najmniej aseksualna, czyż nie? ;-)

Gość Psedłonim
Mniam, p. Justynaaaa... To Ty byłaś? Hmmm, kapelusz z głowy. Aż mi się gęba zakleszczała od śmiechu, kiedy swoimi wpisami dezorientowałaś publikę. :-)

Psedłonim, Twoje stanowisko wiadomej sprawie, czyli, ze warto się ze mną zadawać w 100% mnie przekonuje :-)

Gość Psedłonim
:-) Ja tam się, Palola, na tych sprawach nie znam. Dobrze wiesz, skąd się bierze moja dyletancka wiedza. Dość często chadzam do fryzjera. :-)

Gość Psedłonim
Bo warto, Palola.

Gość Psedłonim
E, Palola, ja nie jestem tym mężczyzną, od którego stosowne wyjaśnienia powinnaś otrzymać. :-)

Psedłonim, a kto mówi, że liczą się wyjaśnienia tylko jednego, dopuszczonego najbliżej osobnika? takie wyjaśnienia czysto konwersacyjne też dużo znaczą dla kobiety :-)

Gość Psedłonim
Ja również się głęboko rozrzewniłem, Wredny, albowiem posiadam bardzo wrażliwe serce. Nie jest mi, chłopie, wcale łatwo...

Gość Psedłonim
Dla "partnerki", Palola. :-)

Wredny :-) Ty tak wszystkich chętnie byś usunął z kafe, ale pomyśl, jeżeli wszyscy pójdą to co dalej? :-) sam zostaniesz

Gość Psedłonim
Ja jakbym, miał sam zostać na kafe, to chyba bym nigdzie nie lazł. :-)

Gość Psedłonim
A ja mam zamiar odejść w wielkim stylu.

Co do "partnerki" naprawdę mógłbyś darować sobie złośliwość w tej rzewnej chwili! ;-)

Gość Psedłonim
Dobra. Jutro Wam napiszę o kobiecie. Na pożegnanie. Dzisiaj zmykam. Cześć.

wszystkie style zaklepiecie to ja w jakim odejdę? czyli odchodzisz Psedłonimie, bo czujesz, ze nie będzie dobrze w tym towarzystwie? skoro sam bys został?

Gość Psedłonim
Żartowałem, Palola. Również bym odszedł. Ale to nie istotne. Trzymajmy się rzeczywistości. Ja odchodzę, Wredny pozostaje.