Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona ona

infekcja pod tipsem,co robic????

Polecane posty

Gość przerazona ona

mam takie cos zielonego i boje sie isc z tym do kosmetyczki,ale ani mnie to nie boli ani sie nie powieksza.utna mi palca?beda zdzierac moj prawdziwy paznokiec??

Gość przerazona ona
up up up

..trzeba bedzie ściągnąc tipsa i iśc do dermatologa ..to njalepsza rada ..najlepiej niech osoba ktora zakladala ci te tipsy je sciagnie w koncu to jej wina ze cos takiego sie pojawilo na twoim paznokciu..to jest wlasnie to jak sie nie ma doswiadczenia w przedluzaniu paznokci..wiele pseudo stylistek nie dokladnie sciaga mase żelową lub akrylową ..po czym naklada na nia nową i o to taka niespodzianka ..maly grzybek..rozwija sie z powodu ciepla i wody ktora dostaje sie pomiedzy jedna a druga mase po prostu wspaniale warunki..radze sciagnac jak najszybciej..prawdziwa stylistka dodatkowo powinna zabespieczyc pazurek przed nalozeniem żelu specjalnym środkiem przeciw grzybiczym..pozdrawiam

Gość przerazona ona
bardzo dziekuje za rade:-) tylko ja sama do tego doprowadzilam,otoz gabinet,w ktorym zawsze zeluje paznokcie byl zamkniety przez kilka dni,a mi sie paznokiec ulamal i sama go doklejalam super glue pare razy,a potem z kolei poszlam do wietnamcow(bo mieszkam w uk) i oni tylko wszystko odnowili akrylem(czego nie lubie). sama jestem sobie winna,ale jeszcze raz dziekuje za rade:-)