Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _temperówka_

Trójkołowa lekka spacerówka - jak np.CASUALPLAY S4 istnieje, ktoś ma, zna??

Polecane posty

ja mam właśnie ten, który podalaś i jestem bardzo zadowolona. Jak dla mnie wcale nie jest taki cieżki, a wjeżdzam nim na drugie wysokie piętro :)

Gość _temperówka_
Ooo.. ja piętro wyżej musze się targać to może cie podpytam od razu: Wnosisz go na rękach z synkiem czy schodek po schodku? Badz tez sam wózek?

schodek po schodku z malym w środku. Chociaż on już nie taki mały- 10 kg ale jakoś daje radę. Tylko wcześniej dwa koła na raz wciągałam a teraz po jednym. Ma takie amortyzatory, że da rade i jak narazie nic sie nie popsuło :) A w koszu jeszcze zakupy ;)

Gość _temperówka_
No to nie tak źle - moja córa ma 5 miesiecy i 9kg!!! Orientujesz się może czy jest jakiś podobny wózek do niego? Na allegro sprzedało się kilkanaście sztuk tylko i to w większości w zestawie z gondolą. Niestety nic poniżej 800zł :(

Mój łobuz w 5 miesiacu 9.5 na szczeście przestał już tak zabójczo przybierać ;) Podobnego raczej nie widziałam. Ja wybierałam miedzy tym, jane a high treckiem. Musisz obserwować czasem sie zdarzają same spacerówki. s6 są troche tańsze tyko koła piankowe http://www.allegro.pl/item392374882_spacerowka_casualplay_na_gwarancji_dodatki.html